.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106

!

Мене в тоя форум никой не ме дразни.! :P
    http://poetry.rotten.com/worm/
    Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ама и вие сте едни..бахти кво нападате момичето за тва че имала Райна за аватар и подпис...ми като има юзъри дето са наредили по милион картинки на линкин парк примерно които не ме кефят да съм тръгнала да ги мразя или обиждам..или там измислените му металки със огромни сатанински картинки или еди кво си....да ги обиждам за тва че аз не понасям метъла....айде ся нямате право да я обиждате заради стила музика който харесва...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    някои имат страхотен глас само че го използват по неподходящ глас
    ti chuvash li sa kvo izrechenie kaza tuko shto ?!
    Не се чувам щото не го казах а го написах и си е точно така

hahahhahahaa amm aBeP4eTo opredeleno ko ne te kefi puk teb [B]aneD za tova che si prekazva qko i puska lafa vuv foruma za tova li ne te kefi mnogo si e prav puk toi moga da ti kajq i az da sum i az sha pisha taka kato nego toi da nqma da odisva na lapishkiq akul na nqkoi ot foruma btw za tova nedei da prekazvash puk 4e ne ti haresva toi i 4e te drazni 6toto prekazvash gluposti tova neznache 4e ti kat ne mish da prekazvash kat nas qko trqbva da te draznim lqlq i btw seki ima pravo da si prekazva kakto si iska ako ti ne6to ne moish kat nas da puskash lafa e tova ve4e e tvoi problem sry 4e ta prekazvam ama tova e istinata e )) aBeP4eTo pomisli malko za6to [B]aneD gi pishi teq mneniq 6toto ako pomislish kato horata sha razberesh ko to4no prestvalqva toq forum ))
    Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI

Град
    Ot......kadeto iskam
    aBeP4eTo hahhaha taq super drazni e ko iskash ti si4ki da pishat kato teb ee nqma da stane be 4ovek bati foruma seki pishi prostotii i az trqbva da im otgovorq na tqh eee izvinqvai ama nqkoi hora sa pravi naprimer kato [B]aneD ti ti mai ne6to si go mrazish za drugo i za tova taka prekazvash etoi si e maniqta taka che ne prekazvai kat ne moish ti qsno ai
    aBeP4eTo DRAZNI
    Lud sam po Lud Ot Men Nqma........

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Ама и вие сте едни..бахти кво нападате момичето за тва че имала Райна за аватар и подпис...ми като има юзъри дето са наредили по милион картинки на линкин парк примерно които не ме кефят да съм тръгнала да ги мразя или обиждам..или там измислените му металки със огромни сатанински картинки или еди кво си....да ги обиждам за тва че аз не понасям метъла....айде ся нямате право да я обиждате заради стила музика който харесва...
    [b]Ne q za6titavai samo za da si razli4na ot drugite...vijdat 4e si4ki q napadat i ti v rolqta na deva mariq...aide molq ti se mani typiq nick mani Raina mani si4ko ne i li vijda6 pile6kiq mozyk....pokaji mi edno istinsko neino mnenie pove4e ot 3 reda......si4kite i mneniq sa "da i az taka mislq" "bravo bravo" "xaxaxaxaxa" "ne e taka" i drugi.....ne q za6titavqi samo zaradi da byde6 razli4na nqmam ni6to protiv teb oba4e ako se zamisli4e i zagleda6 dobre 4e vidi6 za6to si4ki taka govorqt....Raina e flooderka i ne moje6 da mi kaje6 4e ne e!! (Ne ti se karam no naistina malko me izdrazni sorry ako sam te obidil ne6to)
    Kolkoto po temata...ot kade da po4na Eliii sexito (raina) kakto ve4e se dosetihte.....tfa momi4e e mnogo zastrelqno!!
    aneD sy6to me drazni.....
    tedo_davis .... ne 4e e lo6 ili zlonameren ama me drazni...
    ima6e edin Dope_BoY mai....
    ...koi koi o6te....BABY_SEXY_GIRL.....abe ne e lo6o momi4eto ama....malko si pada mazna...podmazva4ka....stuva mi se 4e se redi za moderatorka

Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    taka..pyrvo blagodarq se,4e za sega nikoi ne mee mrazi..
    kato se zamislq..i az ne sym sposobna da mrazq nqkoi 4ovek,hepten kogato ne go poznavam li4no..
    naistina haraktera govori mnogo..no za da izpyknesh pred drugite naprimer v edin forum...ti mojesh da se pravish na drug 4ovek..
    i pak se izvinqam 4e pisha na latinica ma mi se pree*a flex type-a

..But why?...

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    [b]amMm i az sam na mnenie 4e aBeP4eTo drazni s neinite komentari osobenno kato govori po adresa na aneD 4e q bil draznel ili pak tam drugite deto govorqt za nego spored men toi si kazva tgova koeto misli pak i puska lafa koeto e super ta nali to4no za tova e napraven foruma...

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Ne q za6titavai samo za da si razli4na ot drugite...vijdat 4e si4ki q napadat i ti v rolqta na deva mariq...aide molq ti se mani typiq nick mani Raina mani si4ko ne i li vijda6 pile6kiq mozyk....pokaji mi edno istinsko neino mnenie pove4e ot 3 reda......si4kite i mneniq sa "da i az taka mislq" "bravo bravo" "xaxaxaxaxa" "ne e taka" i drugi.....ne q za6titavqi samo zaradi da byde6 razli4na nqmam ni6to protiv teb oba4e ako se zamisli4e i zagleda6 dobre 4e vidi6 za6to si4ki taka govorqt....Raina e flooderka i ne moje6 da mi kaje6 4e ne e!! (Ne ti se karam no naistina malko me izdrazni sorry ako sam te obidil ne6to)

Уфф ако си беше някой път направил труда да прочетеш повече от две три мои мнения щеше мн дубре да знаеш че не съм тръгнала да я защитавам за да съм различна от другите...аз съм си такава каквато съм...освен това не видях някъде да съм написала че не флъди с постовете си...напротив пак ми прочети горното мнение...пише че не е справедливо да я нападат затова че има Райна в подписа пък еди кой си не го кефела Райна...както и да е имаш право на собствено мнение в крайна сметка аз само изразих моята позиция..
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    някои имат страхотен глас само че го използват по неподходящ глас
    ti chuvash li sa kvo izrechenie kaza tuko shto ?!
    Не се чувам щото не го казах а го написах и си е точно така
    ne e nujno da se pravish na intiligenten :)
    prosto bydi sebe si i mi obqsni kvo iskashe da kajesh ;]
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Аз съм нов и все още никой не ме дразни

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Не това вече беше до краен предел!!Аз ви казах ,че всички ще се изпокарат абе хора..аре стига вече и моля някой да изтрие тази тема!И повече не пускайте теми от този род защото виждате какво става все ще има някой обиден и така!!Не е приятно то и аз като мразя метъла не съм тръгнал да обиждам когото и да било смешно е просто!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    koteta ne smenqite temata sys druga temata e koi vi drazni a ne koi pee na playback right niggers ? kym spisyka na draznitelite shte dobavq i [B]aned ne zaradi drugo ami edinstveno i samo zaradi tova 4e kydeto moje spomenava kolko obi4a baby sexy girl az pooshtrqvam horata da se obi4at kato se obi4at da se vzemat mladite no smqtam 4e ne e nujno vyv vseki vtori post i vsqka vtora tema userite da bydat tovareni s edna i syshta informaciq ako otstrani tozi problem nqma da mi e anti
    P.S.> i toq tado_davis mi e anti sq tykmo se setih
    4oveko neznam s kvo te draznq ... ama pone idi na ortoped ili pi6i po vnimatelno we! ne sam TADO a TEDO !!!! razberi go ... pone si opravi gre6kata!!!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

q verno temata da se iztrie!sq ako 6e se karame pomejdu si...seki si ima mnenie

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    леле значи признавам си...
    [B]aneD Ме дразни без0бразн0 мн0г0 ! Пр0ст0 мнения 0т с0рта на "хахахаххахаха :РрР" или "да и аз мисля така" са ми супер тъпи а т0й ред0вн0 не пише п0 темата Има навик да 0бръща темите в чат 0бщ0 взет0 не ми е симпатичен кат0 харакер !
    Има прекален0 лапешки акъл за 20 и кусур г0дишен мъж !
    Hahahahah, ama toq travestit na 20+ li e ?! Yohohoho, basi ! A otnosno koi me drazni, naposledak me drazni [B]aneD, zashtoto prekaleno mnogo q hvali tazi BSG, a ne vijdam na kakva "pochva" ?! I plus t'va toq go misle hza 16-17g. , a toi pruch na 20 i kolko i mi pishe po puberski forumi hahahahahahahaha.........
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Вярно, че темата е доста обидна, за тези, които дразнят. Обаче според мен единствения начин човек да види грешките си и да ги поправи е някой да му ги посочи. Иначе ще си остане същия дразнител. Мен ме ядосва ели сексито...дразнят ме тея огромни подписи с Райна(щото го мразя туй същество). Дразни ме и че всяко мнение, което пуска не съм видяла досега да е помогнало на някой. Изръси нещинко си там и айде едно мнение повече. Дразни ме също, че обичаше много да пуска мненийца за ББ...Няма да я обиждам ощя, обаче нека малко се позамисли, щото много хора са я посочили. Има и други users, които ме дразнят, ама то вече е на моменти, не като цяло. Може би само [B]aneD повечко, щото и неговите мнения са винаги от типа хахахах или мухахахах а може би PPpP...не виждам особено голям смисъл.
    ami i na men mnogo podpisi ne mi haresvat,no ne sam tragnala da obviniavam horata
    Uff ti nai mnogo me draznish ... neznam za6to ... Raina ... Abre tva si e izlagaciq momi4e !!! Taq deto i se poklanqsh ili tam neznam si kvo ... deto te kefi ... kva e taq ? Samo Silikon i PleiBek !
    neznam kvo te kefi ... ama ti ne me kefish ;} Sorry ako mi se obidish ... ama nito profila ti struva ... nito avatarite ...!
    ami ako iskam moge da si sloga i azis.ne mi puka,ako ne ti haresva koi e kazal 4e i tvoia avatar e hubav

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Вярно, че темата е доста обидна, за тези, които дразнят. Обаче според мен единствения начин човек да види грешките си и да ги поправи е някой да му ги посочи. Иначе ще си остане същия дразнител. Мен ме ядосва ели сексито...дразнят ме тея огромни подписи с Райна(щото го мразя туй същество). Дразни ме и че всяко мнение, което пуска не съм видяла досега да е помогнало на някой. Изръси нещинко си там и айде едно мнение повече. Дразни ме също, че обичаше много да пуска мненийца за ББ...Няма да я обиждам ощя, обаче нека малко се позамисли, щото много хора са я посочили. Има и други users, които ме дразнят, ама то вече е на моменти, не като цяло. Може би само [B]aneD повечко, щото и неговите мнения са винаги от типа хахахах или мухахахах а може би PPpP...не виждам особено голям смисъл.
    ami i na men mnogo podpisi ne mi haresvat,no ne sam tragnala da obviniavam horata
    Uff ti nai mnogo me draznish ... neznam za6to ... Raina ... Abre tva si e izlagaciq momi4e !!! Taq deto i se poklanqsh ili tam neznam si kvo ... deto te kefi ... kva e taq ? Samo Silikon i PleiBek !
    neznam kvo te kefi ... ama ti ne me kefish ;} Sorry ako mi se obidish ... ama nito profila ti struva ... nito avatarite ...!
    ami ako iskam moge da si sloga i azis.ne mi puka,ako ne ti haresva koi e kazal 4e i tvoia avatar e hubav
    offfff.......ae sa 6e se draznim na nqkoi zaradi avatara i podpisa mu i az ne haresvam raina ama tva ne zna4i 4e me drazni6 imenno zaradi tova.pri4inata e druga

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    Мене в тоя форум никой не ме дразни
    : AMG Corporation ::

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Айде стига толкова със скандалите.Не трябва да се сърдим за това че някой не ни харесва,ами да се попитам защо е така и да се опитаме да се променим.И това с подписите и аватарите е глупава работа.Всички харресваме различно неща и не трябва да се караме за такива глупости.Не се дръще като малки деца.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
    Айде стига толкова със скандалите.Не трябва да се сърдим за това че някой не ни харесва,ами да се попитам защо е така и да се опитаме да се променим.И това с подписите и аватарите е глупава работа.Всички харресваме различно неща и не трябва да се караме за такива глупости.Не се дръще като малки деца.
    E, tva ne e vqrno ? I k'vo, az ako ne haresvam, che si brunetka ti shte stanesh blondinka ? Ili, ako ne haresvam, che obichash ciganchetata, a az sym skin shte stanesh skinarka ? Vseki si ima svoi sobstven unikalen harakter, vunshen vid, predpochitaniq, cennosti i t.n. (osven razni poziori, licemeri i t.n.), taka che e normalno nqkoi hora prosto da ne si dopadat i da ne se haresvat, ama tova ne znache, che chovek trqbva da se promenq... E vij sega, ako se kupesh edin put v godinata i drugite ne te haresvat, tova moje da go promenish, zashtoto e dosta vajno za zdraveto ti ...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest
    Еми съжелаявам че пиша по тая тема,обаче вие прекалявате!Ту пускате теми да се мазните на потребителите,ту да се карате и да казвате кой ви дразни и кой не.И какъв е смисълът?Всеки си е такъв какъвто е,не е тук за да се харесва на някой.И каво ще постигнете като кажете тоя ме дразни,само това и той да ви намрази.Да бъдем честни а?На кой му пука.Секи с мнението си!Такива теми като тая считам за тъпи.Само излишно напрежение,караници и обиди!

Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
    E, tva ne e vqrno ? I k'vo, az ako ne haresvam, che si brunetka ti shte stanesh blondinka ? Ili, ako ne haresvam, che obichash ciganchetata, a az sym skin shte stanesh skinarka ? Vseki si ima svoi sobstven unikalen harakter, vunshen vid, predpochitaniq, cennosti i t.n. (osven razni poziori, licemeri i t.n.), taka che e normalno nqkoi hora prosto da ne si dopadat i da ne se haresvat, ama tova ne znache, che chovek trqbva da se promenq... E vij sega, ako se kupesh edin put v godinata i drugite ne te haresvat, tova moje da go promenish, zashtoto e dosta vajno za zdraveto ti ...
    tq spored men ne govore6e to4no za tova no kakto i da e

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Da, tq govori za "harakter", ama ne vijdam zashto nqkoi trqbva da se promenq zaradi NEQ, ili za koito i da e bilo drug... Estestveno nqkoi hora se promenqt, zashtoto sa SLABI!!! Budete silni, Budete sebe si !

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    lady_bird , искам да ти кажа да не се учудваш ако след тази тема всички те намразят
    Аз изказах мнението си кой ме дразни,или поне който ми е създал лошо впечатление.С риск да ми излезе име на флуудер,ще напиша мнение по темата.
    Първо,^^efas^^ , Аврил не пее на плейбек,ако имаш желание си изтегли от нета някой нейн концерт и ще го разбереш.Не изтъквай факти за който си нямаш представа как са в действителност,и още повече че не са вярни.
    Относно тези,които са казали че ги дразни определен юзер заради аватара и подписа.Аз не мисля че са постъпили грешно.Все пак всеки си има отделни черти на характера и качества.Ако примерно GeRyTo не я дразнят тези подробности,може да има други хора,които обръщат най-голямо внимание на това и само заради тези снимки/картинки да започват да изпитват антипатия към даден потребител.Това е моето мнения по този въпрос. :P
    Другото което е ,не трябва да изкарвате темата виновна за карането между потребителите.Според мен тя не трябва да се заключва.Тя да не е жива,че да ги е накарала да спорят.Нека всички сами да се усетят,че се държат точно като малки деца.Как може да започнеш да се караш с някой защото ти сбъркал една буква от ника ?! Или пък МОМЧЕ да нарича момиче ТЪПО, защото не го харесва.Еми извинявайте много,ама това са по-зле от лапешки работи.Ще се усетите вие ама късно ..

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А ве Аврилата е супер тъпа П-У-Т-К-А да си Е-Б-Е М-А-Й-К-А-Т-А

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си