.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    koteta ne smenqite temata sys druga temata e koi vi drazni a ne koi pee na playback right niggers ? kym spisyka na draznitelite shte dobavq i [B]aned ne zaradi drugo ami edinstveno i samo zaradi tova 4e kydeto moje spomenava kolko obi4a baby sexy girl az pooshtrqvam horata da se obi4at kato se obi4at da se vzemat mladite no smqtam 4e ne e nujno vyv vseki vtori post i vsqka vtora tema userite da bydat tovareni s edna i syshta informaciq ako otstrani tozi problem nqma da mi e anti
    P.S.> i toq tado_davis mi e anti sq tykmo se setih
    4oveko neznam s kvo te draznq ... ama pone idi na ortoped ili pi6i po vnimatelno we! ne sam TADO a TEDO !!!! razberi go ... pone si opravi gre6kata!!!
    ave brato napisyl sym te TADO vmesto TEDO shtoto qvno ne sym se staral da ti zapomnq nicka i zatva sym te sbyrkal no ako dyrjish shte se popravq - nepriqten mi e TEDO_DAVIS (s malki bukvi)
    P.S.> po temata ne za Avril i takiva razni
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    amy lee spokoino vzaimno e
    Kato se zamislq tebe mnogo malko hora te ponasqt,6toto si zaqdliva,drebnava i...ami lee e super pe4ena!Imam kusmeta da q poznavam,da q vijdam vseki den i da mi bude nai-dobra priqtelka!Tq e strahotno momi4e!Malko sa priqtelkite kato neq-tolkova svestni!Ti si golqma patka da ti kaja...Mai ti si 4oveka v tozi sait,koito me nervi nai-mnogo.

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    amy lee spokoino vzaimno e
    Kato se zamislq tebe mnogo malko hora te ponasqt,6toto si zaqdliva,drebnava i...ami lee e super pe4ena!Imam kusmeta da q poznavam,da q vijdam vseki den i da mi bude nai-dobra priqtelka!Tq e strahotno momi4e!Malko sa priqtelkite kato neq-tolkova svestni!Ti si golqma patka da ti kaja...Mai ti si 4oveka v tozi sait,koito me nervi nai-mnogo.
    zaebi q!kvo ti puka-daje sum polaskana 4e e vzaimno

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Mene puk LiNkiN4eTo` me kefi i Amy Lee, are nqkoi da zakluchi taq tema, che vsichki se izpokaraha ...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

aBeP4eTo me drazni qkata se pravi aaa [B]aneD pone si puska lafa v foruma i kazva tva koeto misli super qko pi6e i me kefi ot sqkade tova koeto kazva,a aBeP4eTo e ujass mn abe mn me drazni no seki s haraktera si spored mene nqkoi zavijdat na [B]aneD 4e pi6e i puska takiva lafove ama ne me interesyva nai mn me drazni aBeP4eTo tva e :P
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Mene puk LiNkiN4eTo` me kefi i Amy Lee, are nqkoi da zakluchi taq tema, che vsichki se izpokaraha ...
    am...kakvo za mene btw i az kazvam da se zaklu4i ama koi me slu6a

Guest
    АААААААААААААААУП аз па никой не дразня....ма не тряя да се обаждам че след 5 мин полвината форум ша ма псува....
    + тия теми ме кефят - как хората се карат щото някои казал че аватара им е тъп и някви такива малки незначителни неща.....

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Аз пък не искам да заключват темата,и не ми се вярва че ще я заключат.Да сте мислили преди да я пускате.Ваш си проблем.На мене пък ми е кеф да гледам отстрани как другите се карат,защото,макар че не се осъзнават,са адски смешни и ми повдигат настроението отвсякъде :P

a pak na men ne mi ekef da gledam horata okolo mene kak se karat.predpo4itam temata da se zaklu4i za da sprat obidite i psuvnite megdu vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Аз пък не искам да заключват темата,и не ми се вярва че ще я заключат.Да сте мислили преди да я пускате.Ваш си проблем.На мене пък ми е кеф да гледам отстрани как другите се карат,защото,макар че не се осъзнават,са адски смешни и ми повдигат настроението отвсякъде :P
    si4ko si ima dve strani-polojitelnata e seira

Повече от фен
    Eliiiiii_sexito, opredeleno!
    Moje ina4e da e to4no momi4e, no vuv foruma drazni i ne iskam da ia poznavam i opoznavam.Prosto mnogo tupi postove ima, mnogo floody,
    mnogo temi puska za ni6to......
    Drug niama koito da me drazni tolkova...

Guest
    Според настроението. Когато съм нервен ме дразнят всички почти без изключение

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хайде достатъчно обиди се изляха по адреса на някой от потребителите..!!!
    Аз викам да престанете всички...каква е ползата от караници не мога да разбера, неможем ли всички ние да сме едно BIG FAMILY??
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Men VSiChkI Mnoo Me KEfiTE EI :P hxuahxa i da znam podpisa mi e golqm i mnoo me drazni ama shoto pi6e NASTY .. Peace All
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Защо всички нападате Еliiii_sexito?Казвате нея навсякъде защото е пуснала няколко не смислени теми!И BABY_SEXY_GIRL също.Хора замислете се малко ако тръгнем по тоя начин да се нападаме ще има война дори във форума!Тая тема е адски тъпа!!!И аз имам дразнители но не смятам да казвам пред всички кои са вас повечето не са ви писали тука и не знаете какво е да ти кажат "ти си тъп не ми харесваш" извинявайте ама тая тема е супер обидна за тея дето са написани вътре!!!
    Na absolutno sa6toto menie sam! Dokato razglejdah temata se moleh da se spra na nqkakvo takova mnenie, za6toto mi napravi vpa4atlenie kolko ozlobeni sa horata Stiga s tiq temi "koi me kefi" "koi ne me kefi", kato nqkoi vi kefi ili ne mu go pi6ete na ls, basi za kakvo go razprostranqvate iz celiq forum, nepiqtno e kakvo za zasegnatiq 4ovek, kakto i za okolite, razvalq se spokoistvieto!!!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    BABY_SEXY_GIRL.....abe ne e lo6o momi4eto ama....malko si pada mazna...podmazva4ka....stuva mi se 4e se redi za moderatorka
    Spokoino! Predlagali sa mi hora ot foruma da se klasiram za moderator i az sam otkazvala da u4astvam Ne iskam i da 4uvam Nedei mnoo da znae6
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    tc tc tc......naistina temata skara mnogo hora. i ne moga da razbera za6to vse o6te ne e zakliu4ena ! typa rabota. lady_bird typa ideq da pusne6 takava tema!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    BABY_SEXY_GIRL.....abe ne e lo6o momi4eto ama....malko si pada mazna...podmazva4ka....stuva mi se 4e se redi za moderatorka
    Spokoino! Predlagali sa mi hora ot foruma da se klasiram za moderator i az sam otkazvala da u4astvam Ne iskam i da 4uvam Nedei mnoo da znae6
    BTW честити 2 години във форума
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Molia vi se zakluchete taia tema!!!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    ave q stiga typizmi ve skarala bila mnogo hora mi nali tva beshe celta (toest ne beshe tva ama kato kajesh koi te drazni i ima hora s pove4e samo4uvstvie koito ne tyrpqt kritika i e normalno da dovede do skarvane) az se radvam 4e i takava tema ima shtoto sled vsi4kite temi koi vi kefi (sreshtu koito malko hora protestirame) beshe redno i da se pusne tema koi ne vi kefi i tova e fact temata q ima moderatorite ne q zakliu4vat (spored mene) zashtoto ako go napravqt shte se predpolaga 4e sa pro4eli temata i sa videli 4e baq hora ve4e glasno kazvat 4e moderatorite gi draznqt a osven tova temata e kotiruema i po neq postoqnno se pishe
    P.S.> i vse pak spokoino spored mene do max 1 sedmica temata ako ne se zakliu4i shte se iz4erpi
    Левски шампион але але!

Vsi4ki ste super pe4eni i nikoi ne me drazni!(vse o6te )

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    a pak na men ne mi ekef da gledam horata okolo mene kak se karat.predpo4itam temata da se zaklu4i za da sprat obidite i psuvnite megdu vsi4ki
    Xaxaxaxa iska6 da zaklu4at temata za da spryt da te spomenavat v spisaka s nai drane6ti hora .... sme6na si!!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    6to li ne6to ne ti vqrvam
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Nqmash sarceeeeeeeeee, a kamyk v gyrdite, ne vqrvash v nishto ti, no zashtooooooooooooooooooooooooooooooo
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest
    6to li ne6to ne ti vqrvam
    prekrasno i vqrvam che e imala predlojeniq da stane mod, se pak e mn stara potrebitelka za koeto mn q uvajavam. lele az oste jiveq s sponea za ZADRUJNIQ, NE MNOGO IZVESTEN, CHIST I POMAGASH STAR FORUM KOITO IMA MALKO OBSHTO SAS SEGASHNIQ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си