- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi ot foruma vi nervi?
Аз го казах и пак го казвам нормално е човек да има дразнители та това си е съвсем в кръвта на някого но ако примерно BABY_SEXI_GIRL ме дразнеше с нещо шях да и го кажа на ЛС в смисъл виж така и така малко са ти тъпи мнениата избягваи да пишеш тъпотии или просто няма да и обръщам внимание!Eliiiii_sexito също на лс ми каза че аватара ми я кефел еми т'ва си е за лс да си го кажеш на човека не на целия форум в момента не осъзнавате как тези които сте приятели си влияете.Единия каже тая ме нерви и другия защото му е приятел и той веднага не усещате как нападате хората за дреболий!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
prav siПървоначално написано от ridin'spinnaz
хЯхЯхЯхЯхяхяхяхяхяхяхяхях я хора много се смях, сериозно. Не че обичам да гледам сеири и как хората се карат, но наистина ми беше доста смешно докато четох всичките постове...
По темата... наистина не мисля, че точно тук е мястото да казваме кой ни дразни. Има такива, който не са ми симпатични, нищо лично, но няма да кажа кои са...![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
ми кво да кажа ... не обичам никои в тоя форум понеже са много малко борците за свобода !!! а е казано ... господ обича смелите !не мразя някои не обичам никои не презирам никои не ме интересува никои към сички съм настроен положително огледах цялата тема и видях че никои не ме е споменал ... но съм сигорен че ще ме споменат но ми е през хобота![]()
а и междо другото ... недеи да се плюете ... саберете се и се збиите !само децата се плюят !
Най ме дразни Оямата дееба туй лице е мноо гадно копеленце само пише без да мисли дееебаа.![]()