.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Защо всички нападате Еliiii_sexito?Казвате нея навсякъде защото е пуснала няколко не смислени теми!И BABY_SEXY_GIRL също.Хора замислете се малко ако тръгнем по тоя начин да се нападаме ще има война дори във форума!Тая тема е адски тъпа!!!И аз имам дразнители но не смятам да казвам пред всички кои са вас повечето не са ви писали тука и не знаете какво е да ти кажат "ти си тъп не ми харесваш" извинявайте ама тая тема е супер обидна за тея дето са написани вътре!!!
    Na absolutno sa6toto menie sam! Dokato razglejdah temata se moleh da se spra na nqkakvo takova mnenie, za6toto mi napravi vpa4atlenie kolko ozlobeni sa horata Stiga s tiq temi "koi me kefi" "koi ne me kefi", kato nqkoi vi kefi ili ne mu go pi6ete na ls, basi za kakvo go razprostranqvate iz celiq forum, nepiqtno e kakvo za zasegnatiq 4ovek, kakto i za okolite, razvalq se spokoistvieto!!!
    Аз го казах и пак го казвам нормално е човек да има дразнители та това си е съвсем в кръвта на някого но ако примерно BABY_SEXI_GIRL ме дразнеше с нещо шях да и го кажа на ЛС в смисъл виж така и така малко са ти тъпи мнениата избягваи да пишеш тъпотии или просто няма да и обръщам внимание!Eliiiii_sexito също на лс ми каза че аватара ми я кефел еми т'ва си е за лс да си го кажеш на човека не на целия форум в момента не осъзнавате как тези които сте приятели си влияете.Единия каже тая ме нерви и другия защото му е приятел и той веднага не усещате как нападате хората за дреболий!

Фен
    Град
    behind you, bitch
    Цитирай Първоначално написано от ridin'spinnaz
    nikoi
    prav si

хЯхЯхЯхЯхяхяхяхяхяхяхяхях я хора много се смях, сериозно. Не че обичам да гледам сеири и как хората се карат, но наистина ми беше доста смешно докато четох всичките постове...

По темата... наистина не мисля, че точно тук е мястото да казваме кой ни дразни. Има такива, който не са ми симпатични, нищо лично, но няма да кажа кои са...

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Супер фен

:)

ми кво да кажа ... не обичам никои в тоя форум понеже са много малко борците за свобода !!! а е казано ... господ обича смелите !не мразя някои не обичам никои не презирам никои не ме интересува никои към сички съм настроен положително огледах цялата тема и видях че никои не ме е споменал ... но съм сигорен че ще ме споменат но ми е през хобота

а и междо другото ... недеи да се плюете ... саберете се и се збиите !само децата се плюят !

Guest
    Най ме дразни Оямата дееба туй лице е мноо гадно копеленце само пише без да мисли дееебаа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си