Цитирай Първоначално написано от Momchence
Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
Ама и вие сте едни..бахти кво нападате момичето за тва че имала Райна за аватар и подпис...ми като има юзъри дето са наредили по милион картинки на линкин парк примерно които не ме кефят да съм тръгнала да ги мразя или обиждам..или там измислените му металки със огромни сатанински картинки или еди кво си....да ги обиждам за тва че аз не понасям метъла....айде ся нямате право да я обиждате заради стила музика който харесва...
Ne q za6titavai samo za da si razli4na ot drugite...vijdat 4e si4ki q napadat i ti v rolqta na deva mariq...aide molq ti se mani typiq nick mani Raina mani si4ko ne i li vijda6 pile6kiq mozyk....pokaji mi edno istinsko neino mnenie pove4e ot 3 reda......si4kite i mneniq sa "da i az taka mislq" "bravo bravo" "xaxaxaxaxa" "ne e taka" i drugi.....ne q za6titavqi samo zaradi da byde6 razli4na nqmam ni6to protiv teb oba4e ako se zamisli4e i zagleda6 dobre 4e vidi6 za6to si4ki taka govorqt....Raina e flooderka i ne moje6 da mi kaje6 4e ne e!! (Ne ti se karam no naistina malko me izdrazni sorry ako sam te obidil ne6to)

Уфф ако си беше някой път направил труда да прочетеш повече от две три мои мнения щеше мн дубре да знаеш че не съм тръгнала да я защитавам за да съм различна от другите...аз съм си такава каквато съм...освен това не видях някъде да съм написала че не флъди с постовете си...напротив пак ми прочети горното мнение...пише че не е справедливо да я нападат затова че има Райна в подписа пък еди кой си не го кефела Райна...както и да е имаш право на собствено мнение в крайна сметка аз само изразих моята позиция..