Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
Вярно, че темата е доста обидна, за тези, които дразнят. Обаче според мен единствения начин човек да види грешките си и да ги поправи е някой да му ги посочи. Иначе ще си остане същия дразнител. Мен ме ядосва ели сексито...дразнят ме тея огромни подписи с Райна(щото го мразя туй същество). Дразни ме и че всяко мнение, което пуска не съм видяла досега да е помогнало на някой. Изръси нещинко си там и айде едно мнение повече. Дразни ме също, че обичаше много да пуска мненийца за ББ...Няма да я обиждам ощя, обаче нека малко се позамисли, щото много хора са я посочили. Има и други users, които ме дразнят, ама то вече е на моменти, не като цяло. Може би само [B]aneD повечко, щото и неговите мнения са винаги от типа хахахах или мухахахах а може би PPpP...не виждам особено голям смисъл.
ami i na men mnogo podpisi ne mi haresvat,no ne sam tragnala da obviniavam horata
Uff ti nai mnogo me draznish ... neznam za6to ... Raina ... Abre tva si e izlagaciq momi4e !!! Taq deto i se poklanqsh ili tam neznam si kvo ... deto te kefi ... kva e taq ? Samo Silikon i PleiBek !
neznam kvo te kefi ... ama ti ne me kefish ;} Sorry ako mi se obidish ... ama nito profila ti struva ... nito avatarite ...!
ami ako iskam moge da si sloga i azis.ne mi puka,ako ne ti haresva koi e kazal 4e i tvoia avatar e hubav
offfff.......ae sa 6e se draznim na nqkoi zaradi avatara i podpisa mu i az ne haresvam raina ama tva ne zna4i 4e me drazni6 imenno zaradi tova.pri4inata e druga