to4no lubim soport nqmam no moje bi Rali Da car i karting
: AMG Corporation
::
Treniram volleybol, no ne v nqkoi seriozen otbor.No mnogo mi haresva kato igra i ako ima ma4ove na nacionalite ni ne gi propuskam.
![]()
Ina4e po televiziqta gledam futbol, tennis, biatlon, Formula 1, leka atletika.Mnogo mi haresva i figurnoto parzalqne! :P
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Ami lubimiq mi sport e sk8 i snowboard no su6to se kefa i na boksa.A v momenta to4no ne sportuvam ni6to![]()
pluvaneee..mnn obichkam ama nai veche prez lqtoto che sq v toq studd)
Любим спортВолейбол РуЛзззззззззз
Тренирате ли нещоНе за съжаление защото няма време
![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Любим спорт Футбол!!!
Тренирам Баскетбол!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
на мен любимия ми спорт е тенис на маса
Иначе обичам волейбол и баскетбол, но нищо не тренирам засега
Животът е прекрасен
Еми пробвал съм: Ски, Кану, Каяк, Рафт, Подводен риболов, Спортна стрелба, Колоездене. друго не се сещам ся
Искам да скачам с парашут и бънджи. За бънджито навих бащата, ама не съм говорил още за скокове от самолет. Ибаси лудницата, ще скачам с бънджи.
moite lubimi sportove sa futbola(ot malka go obojavam kato igra),voleyball-a i snowboard-a
![]()
za sujalenie v momenta NE treniram ni6to...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Любимият ми спорт е футбола и джаз балета.
Не тренирам нищо
Любим - карането на скейт и сноуборд
Тренирам тенис на маса![]()
az treniram fytbol![]()
Обичам да гледам: WRC, Стронгмен сериите, К1 Градн При, фитнес състезания за жени (малииии...)
Спортувам бодибилдинг.
Любим спорт ми е бодибилдингът, който практикувам в момента.
Тренирал съм и плуване 12 години.![]()
Гостът съм Аз
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Първоначално написано от suzanna
i na meeeen!! a inache mn obicham da gledam angliiski football ili niakoe purvenstvo, sushto i vsiakakvi ekstremni sportove, surf i skating ! =D
Your love is one in a million