- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- nai tupiq vupros
verno e tup beami kak koi nqkoi pat obi4am pove4e maika mi a drug pat poi4e ba6tami razbiraemo e 6to
A ti koi
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
i az taka vupreki che kato malka neprekusnato narejdah kolko poveche obicham bashta si shtoto me glezeshe ujasno mn puk sq malko se promeniha neshtata ii...kakto doide maiПървоначално написано от leona
![]()
Тва е верно най-тъпия въпрос!!!! И двамата ги обичам еднакво много! Друг е въпроса те кого обичат повече мен или брат ми :P...бъзикам се
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Zavisi za koi bashta staa vapros....za koito i da e - mama poveche si ubichkam *kittie sa razligavi* i takova na men nai tapiq zadavan vapros e v chata - `ti m ili f si `![]()
![]()
![]()
mi i dvamata gi obi4am adski MNOGOkato malka pove4e obi4ah mai ba6ta mi,6toto mi dava6e vsi4ko,sega produljava da mi dava vsi4ko,ama si obi4am i maika mi i ba6ta mi EDNAKVO MNOGO
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хмм..Аз май обичам и двамата еднакво.От време на време си мисля,че обичам майка ми повече.Но май и двамата еднакво ги обичам.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
...I nai-tupiq otg - maika![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az obicham nai mnogo bashta mi![]()
![]()
i az taka.ama i mama ne moga da ia zabraviaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
maika si estestveno
ami nai 4esto maika mi obi4am pove4e,ama to e momentno si4ko.
He Me MoJLu ga Tu nPocTq, 3a5PaBux Be4e JLu5oBTa, Ho noMHu 6Te gouge geH, B KouTo Tu 6Te naga6 Ha KoJLeHe nPeg MeH !
Ima hora koito obi4am pove4e ot roditelite si no ina4e ako trqbva da izbiram-moje bi maika mi za6toto s neq sum jivqla 14 godini a s ba6ta mi zapo4vam da jiveq edva sega![]()
verno e tup
i dvamata si gi obi4am
: AMG Corporation
::
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
mi ima ne6to vqrno![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Въпроса наистина е много тъп.
Обичкам ги и двамата еднакво силно.Баща ми повече ме глези,а с майка ми повече споделям.Логично е.
Глупаво е да разграничаваш чувствата си към майка си и баща си.
За мен те са едносъщност и неразделност и си ги обичкам еднакво.![]()
ам и двамата се води че по-равно но с баща ми се разбирам мн повече и за тва май него повече щото като искам нещо и говоря с него но само като искам иначе не споделям нито с майка ми( и за тва май сме се и отдалечили и не я чувствам близка) нито с баща ми
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
ALOOOOOO 4UVA6 LI SR BE I DVAMATA EDNAKVO HIPER MNOGO GI OBI4AM VSE PAK SA MI RODITELI I VAV VSEKI TRUDEN MOMENT MI POMAGAT DAVAT MI SUPER SAVETI SPODELQM VSI4KO S TQH I MOGA DA IM POPLA4A NA RAMOTO KOGATO ISKAM :P
zavisi mnogo ot situaciqta no i dvamta gi obi4am strasno mnogo i vinagi sum si zadavala vuprosa a k ne dai si Boje nqkoga se razdelqt pri kogo da otida tova e mnogo trudno reshenie no ne iskam da go vzemam nikoga 6te mi e ujastno trudno![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Първоначално написано от suzanna
I az takaObi4am pove4e nqkoi pat maika mi,nqkoi pat ba6ta mi....A kato malka(4god nqkade)postoqnno prikazvah,4e obi4am pove4e tati,i sam kazala "mama da eba,tati ne da eba"
estestveno ne sam znaela kvo zna4i,4ula sam go otnqkade
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
i dvamata gi obi4am po ravno, no s maika mi pove4e spodelqm![]()
da ADSKI typ vapros!!!![]()
I dvama gi obicham ednakvo.ama de da znam no moje bi ako go smqtame s % maika mi q obicham 51% bashta mi 49%
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
mi kat se zamislq gi obi4am ednakwo obache kat se sdyrpam za poreden pat s maika mi za nekoq glupost<tq go namirala za mn wazno>si mislq kolko e typa kak q mrazq i dr takiwa obache kat mi mine se 4udq kak sam gi mislila tej gluposti
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
na tupi vuprosi ne otg
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!