- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- nai tupiq vupros
И двамата еднакво![]()
eh...v teb vijdam sebe siПървоначално написано от MalkataDrusalka
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Moje da sa mi roditeli no gi MRAZQ i 2-mata.Ujasni goveda sa - vinagi ne mi davat kvoto si iskam da pravq.T'va si e moq skapan banalen falshiv i smazvasht me svqt ... nemogat da mi narejdat primerno s koi da sym gaje ili t.n.GLUPACI!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ami i s dvamata ne se razbiram ednakvo dobre no sqka6 pove4e obi4am maika mi za6toto tq ponqkoga me razbira vse pak za razlika ot ba6ta mi
hahaha verno e tup am as pove4e obi4am maika mi:P
a i mn obi4am dqdo mi za6toto as sum mu pulno kopiq po si4ki paragrafi osobeno po harakter i sum mu zel si4kite hubavi 4erti i nqkolko lo6i de kat tva da izbuhvam lesno .... no ne si4ko e suvur6eni se pak a i toi ima sini o4i as imam mutno zeleni samo v tav se razli4avame e i drugoto de as sum leko 3 puti po mladi4ak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ba6tasi
mi az obi4am i dvamata no s maikami s erazbiram po dobre za6toto na ne mmoga da i kaja vsi4ko za razlika ot tatko.no pak tatko mi dava po4ti vsi4ko za razlika ot maika..t1ka4e ...idvamata si gi OBI4AM![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
И двамата.Не мога да кажа само единия родител просто.Не става някак си![]()
Ох да,наистина тъп въпрос![]()
Обичкам си и мама и тате страшно много,не мисля,че единия обичам повече,другия по-малко![]()
И двамата гобичам,ама въпроса е наистина тъп!![]()
споделям общото мнение - тфа е тъп въпрос....и защо ли съшествува такава тема...все още...
E i dvamata si gi obi4kam po ravno![]()
hmmmmmmmmm........ne znam dali izob6to gi obi4am.....![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Баща ми![]()
ами зависи..като ми се кара майка-обичам баща ми,като ми се кара баща ми-обичам повече майка ми![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хубаво е че го осъзнаваш!!!Първоначално написано от honey_reflection
Ами когато мама ми се кара обичам повече тати,когато тати се кара- мама![]()
абе и 2-та си ги обичам
зависи кой дава парите![]()
![]()
![]()
Не мога да не се съглася- доста тъпичък въпрос, по който все пак ще се изкажа- естествено, че и двамата по равно ги обичам страшно много !!!
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
maika si estestvenoи що пък да е естествено???![]()
![]()
![]()
spored men i dvamata trqbva da se obi4at po edin i sa6t na4in
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
о аз и двамата си ги обичам страшно много,ама в някой моменти повече единия,в други-другия...зависи кой ми огажда на глупоститене ве ебавам се
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Не мога да поставям обичта си към когото и да е на везна.