- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- luboven problem
neshto nqmam jelaniq da otida da q gushna .. q ta vse me gleda nastoichivo i mi kazva .. are ve .. ko se potrivash oshte .. ela i me vzemi.
emi da, ama na men ne mi se zanimava s neq .. :}
stradam ot nqkva bolest li kvo .. ne moga da razbera ..
ne mi se spi, a vyzglavnicata mi prodyljava da me gleda revnivo :}
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ахахаха.....възглавницата ли било...не не тва е нечовешко направо ме разбивърви по-добре я прегърни силно ,че току виж ти изневерила с някой!!! :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Предполагам, че няма да има нищо против, ако тя му изневери. И аз бих се радвал![]()
aaaaa,tova be6e mnogo qko.. hahaha Utopia bravooooooooo,hodi gu6ni vuzglavnicata...6toto naistina sa mnogo revnivi![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хахахаха яко
ahahahaha maniika![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
hahaha da po dobre-deistvai.ine4e toku vig e oti6la v drugo legloПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
![]()
Хаха напълно съм съгласна!Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Баси за кво ти е тоя парцал ве земи си нова възглавница силиконова![]()
po-dobre si fani gadje ... da si spinkash s nego ...za kvoti e vazglavnica ...![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
lele ama ti za vuzglavnicata si li govori6.az verno se vurzah i pomislih 4e govori6 za gajeto ti(dokato ne ti pro4etoh poslednoto izre4enie).lele razbi me![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
tz tz tz tz
: AMG Corporation
::
I kakav savet o4akva6?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Qvno ti e omraznala![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Напоследък имам същия проблем. Тя ме вика, иска ме, а аз нея - не...Първоначално написано от Utopia
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Az ne6t0 ne m0ga da shvana :}} Da de sfanah ama mi e typ0 :P
Spasenie po edinichno Hahahahha![]()
Keep smilin'
Utopia ti se blagodari 4e pone vuzglavnicata te obi4a!Kavo protiv neq ima6?Gu6kai q,milvai q,4ukai q!Kolko mnogo ne6ta ti predlaga i pri tova bezplatno.Segnal si da se oplakva6.
a az si misleh za drugi ne6ta...
ei sq stana edna obache.. sq shte se zavormi edin interesen luboven triygylnik ..
zeh si oshte edna vyzlavnica :P
Пий Бира За Да Станеш Човек
gledai purvata da ne revnuva.hahahahahahaПървоначално написано от Utopia
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
![]()
![]()
ppppffffffffffffff.........BASI BAZUKA![]()
![]()
![]()
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
Т'ва пак го имаше преди време.Много яко.А тая любов към възглавницата ми напомня на гаджето ми което все каза:Възглавницата ме зове!"И легне ли след 5 минути е отхъркал.Тия възглавници някъв наркотик!