- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP ME!
Zdraveite! Imam seriozen problem. Na 15 sam i vse pove4e i pove4e se obejdavam 4e sam gei.. Tova lekuva li se?
ei sega she te popravim pich
kaji mi takuv li iskash da stanesh
http://eteamplay.net/forum/uploads/photo-17.jpg
xAxaxa emi tova dali si gei si go re6ava6 ti i psihikata ti :] shtom vutre6no te privli4at muje prosto se ostavi na sudbata:P
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Еми пробвай некой да те наебе ако ти хареса начи си гей а пък може и да си би![]()
Ами тва не се лекува...определено! Просто си такъв, какъвто си! Приеми го! Ако ти сам се приемаш, ще е по-лесно и другите да го приемат!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
mnogo pravilno kazanoПървоначално написано от Allicia
i vse pak si samo na 15 ima oshte dosta vreme dokato napulno razberesh kakuv si..no kakvoto i da se okaje nqma strashno!ti si si ti s tvoite slabosti no i s predimstvata si i gay ili ne ti si ostavash predi vsichko chovek..ne go zabravqi
![]()
E kak go razbirash tova che si gay.Vazbujdat li te maje?Pravil li si go s muj.ako ne si....kyv gei si![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Какво те кара да се oбеждаваш, че си такъв...??
п.с.Stilgar, тебе няма ли кой да те нае*е да мирясаш малко, че гледам този форум си го напълнил със снимки....?? има сайтове за тая работа...
lekuva se ama izsikva specializirano i produljitelno le4enie
emi da KUV gei si ti podqvolite !Първоначално написано от worldclass
)))
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
пич според мен е рано да го решиш тва!!!
правил ли си секс с жена или мъж нещо... ала бала..
Mnogo vajen vuprosПървоначално написано от jony
![]()
Аз ще отговоря така .Ти се страхуваш да не си гей и затова мислиш , че може да си . Единственото решение е да си хваниш приятелка ако ще да прелича на прасе или кон и да спиш с нея така ще се оправиш. Успех!
абе незнам ама ако ще да съм най-големия гей нема да се прежала с кон па квото ще да става!!!!Първоначално написано от Atanasov
![]()
Не говоря преностно . Да си намери момиче и да не го гледа по външноста да ебе там нещо.
еееееее да ама се пак с нещо подобно на кон???Първоначално написано от Atanasov
по-добре да иде при некоя магистралка да го отрака да видим...
Не ве човек при курва не трябва . Нали това е мисалта да излезе с момиче да я ебе и ше му е готино.
Първоначално написано от jony
Tova s magistralkite-NE.Rano mu e na mom4eto.Imam edin priqtel deto e 6to gode ubaff.Ama nali e tap xodi pri magistarli...... da go otrepe6....
Tova za men ne e re6enie za mlado mom4e.Vse nqkoe momi4e 6te mu e navito!
еее да ама при него е некак си по-различно и някак си по-спешноо!!Първоначално написано от lifestyle
той сега иска да разбере какъв е!!! така че или бърззо да намира момиче или при магистралките!
Първоначално написано от jony
![]()
omfg....am naebi se s nekoi maj i pi6i pak da vidim da li si gei...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Не си гей,просто си с по-различна,не-стереотипна психология и сексуалност.
Как разбра ,че си гей на 15 ?Колко пъти си имал връзка с двата пола (сексуална)?Как определи ,че ти е по-добре с момчета? Според мен това може да се определи чак след 18 ,когато си прекарвал повече време с двата пола и си разбрал ,че просто с момичетата не си допадаш така както с момчетата.А сега просто ти е хрумнало нещо
.Изобщо някога имал ли си връзки с момичета
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!