- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Razlika v godinite! SEX- Problem
Hora zdraveite ! Problema mi e sledniqt, az sum na 19 a gajeto mi e na 14 i e devstvena, hodime ot mesec i polovina i tq iskam da se ebeme i da q razpe4ata, oba4e me pritesnqva razlikata v godinite i ako zema ta q bodna posle moje da me sadat i kvi li ne prostotii. A tq super mnogo go iska tva ebane (i az estesveno mnogo e sladka) i prosto neznam kvo da pravq...
daite suvet kvo da pravq...![]()
Еми пич оправи я ама внимателно нали знаеш първо езичета после с пръстче и т.н. гледай да и хареса да не я боли много бъди нежен а пък като тръгне да те съди изкарай го така че тя да те е изнасилила все едно![]()
daa imennoПървоначално написано от ^efas^^
apuk i shtom chak tolkova go iska tova momiche da ne mislish che shte trugne posle da te obvinqva..nai mn neprekusnato da te durpa za oshte i oshte
![]()
Offf... pi4, kvi sa teq filmi det si gi vkarva6 !!! Da trygne da te sydi... Ako vsqko momi4e, koeto e nepylnoletno i e spalo s pylnoleten zavede po edno delo znae6 li, 4e sydyt 6te6e da e zadrysten do vtoro pri6estvie !!! Q malko po-spokoino !!!
The art of love is not to let your heart get broken !
_Jessy_
е много прав!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
Toozi pyk shteli da go sudqt.Lud li si.Shom se obichate bodvaite se.Nema losho.
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
axaxax she te sydat....ae vyrshete si rabotatapyk i kakvo kato ti si na 19 a tq na 14 ne e chak tolkova golqma razlikata...
Awe mama wi prosta pedofilska, hem ste gadni pedofili hem zakona ne znaete... Ako e na 14 godini, nqma da te sudqt shtom e po vzaimno suglasie.... AMA NQMA LI 18-19 godishni momicheta za vas we ?! Basi rabotata........
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
MNOGO DOBRO MNENIE...na fona na slaboumiteto, koeto cari tuk ima i malko zdrav razum...pozdravi choveche..izkefi me maksimalno toq postПървоначално написано от SanDRo
)))))))
Emii tva e vqrno 4e moje da te sudqt ama shom tolkova iska ebi q;]
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
извинявам се за оффтопика на всички модериращи и администриращи този безполезен форум, но няма ли кой да направи нещо...подписът на тази насти гърл...просто ми бърка в мозъка...и без това съм на трафик и без това нетът ми е супер бавен , а и трябва да й търпя тъпотията...на нея не се сърдя...но е време някой със власт тука да коригира това...мерсо за вниманиетоиначе по темата Sandro e най-точен в изказването си
![]()
Ще кажа само - ЕВАЛА ! ! !Първоначално написано от Alhimik
No pain, no gain. - Scorpions
Ебаси педофилията вие сте супер тъпи ве имат 5 години разлика и педофилия значи баща ми е педофил като е зарибявал майк ми тка ли ебати глупаците сте ве. И ако тръгнат да се съдят как ще докаже той че е било по взаимно съгласие а а ве SanDRo мноо кухо парче си ти ве
Извинявам се, че се отклонявам от темата, но би ли ми обяснил с думи прости, какво си намерил в едно 14 годишно дете?
Ефас, за пореден път си се изказал неподготвен, ама много! Не става въпрос за разликата от 5 години, а за това, че момата е на 14! Ако тя беше на 25, а той на 30 никой нямаше да вдига гири! Comprende?
Айде да ви светна малко по въпроса за закона , че май не сте съвсем наясно.Ако момичето е под 16 години , независимо от това дали е било с нейно съгласие носите наказателна отговорност !
Друг е въпроса че като направите такъв кеф на девственица осмокласничка никога няма да тръгне да съди който и да е било.А и мислите ли че ще й е приятно да си признае за това пред разни адвокати , съдии и т.н. Според мен никога не би го направила
![]()
haha kakvo e nameril li -nqma da vi govorq dne6nite 14-15 godi6ni kak izglejdat! az samo se 4udq moje li da e tolko ........ ta da pita ! nqma kvo se 4udi6 6tom iska davai!
Живей бързо,умри млад-бъди красив труп! - pff кои ли вярва в това!?
Определено! Имаше миналата година една от мойто даскало , манекенка.Никога не бих й дал 14 години.Изглеждаше като 18-20 годишнаПървоначално написано от uGLy_boy
![]()
Щом иска ... направете го ...
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Awe kaput ! Ima golqmo znachenie dali ediniq e na 20, a drugiq na 25 i dali edniiq e na 13 a drugiq na 18 ?! AZ, kato sum bil na 13 za pruv put sum se celuval s ezik, a te za sex mi govorqt.... masa prost ......Първоначално написано от ^efas^^
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ne e pod 16, a pod 14, kakto veche MISLQ, che kazah!>?!@!*#(&!@*(Първоначално написано от mmaxx
da be,6te te sadqt,nali i tq go isak???
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
prosto badi vnimatelen kato vliza6 v neq 6toto qko 6te q boli!
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
еми ако са на един акъл 6то пък да не са заедно.. секви хора има.. може мом4ето о6те да дърпа косите на моми4етата дето харесва.. кво като е на 19 тва не значи че е зрял.. кой знае.. ако е така то тогава тва не е педофилия за мен а си е направо идеално положение.. 14 годишна се хванала с 19 годишен на акъла на 14 годишен. връзва се.. а колкото до съденето.. да бъдем реалисти - лапето го вълнува Бритни и Спайс Гърлс, дори няма да се сети 4е може да го съди. пък и да се сети как си представяте че няква, с извинение, хлапачка дето още вика "мамо готова съм" като е в тоалетната, ще отиде при баща си и ще му каже "тате един батко на 19 ме бодна айде да го съдим"..
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Пу дано те осъдят мама ти деба прокажена.