- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Razlika v godinite! SEX- Problem
Никой нема да те съди бе пич. Па и разликата от 5 години не е голяма, даже си е съвсем в реда на нещата за разлика между мъж и жена.Първоначално написано от batkoto
Ако е под 14 има неква опасност да те осъдят, но има ли лична карта мацката, проблема ти е никакъв. То ако така се съдеха хората, требваше половината тийнейджъри да са по затворите. Я не се връзвай на такива идиотии. Щом и двамата го искате, правете го!
Да бе, ебахти, личи си колко държиш на нея. Тя ако ти прочете поста, това момиче не само, че няма да спи с тебе, ами и ще те зареже. Ебаси, аз ако чуя приятеля ми да говори така за мене, все едно съм някой парцал, директно ще му бия шута. Таа като гледам тебе акъла ти е като на 14-годишен пикльо, така че идеално си пасвате. Еми да като ги гледам момчетата от моя клас повечето са ей такива дрисльовци като тебе и разсъждават по тоя начин. Никой няма да те съди, спокойно. Първо вземи се образовай малко, вземи се научи да уважаваш жените, а тогава ми говори за секс. Добре бе, мама му стара, аз ли съм с остарели разбирания, защото като бях 8 клас изобщо не разсъждавах по тоя начин. Малко целувки, малко гушкане и това беше всичко... Тез тръгнали да ми се ебат! Че и даже не се обичате, не ходите сериозно... Само от месец и нещо.. Вече любовта, доверието, подкрепата, първата целувка, първите истински чувства нямат значение... Сексът на 1-во място...
А колко до тебе... Вземи си хвани някое момиче поне на 15-16 годинки така... Ама те сигурно няма изобщо да тръгнат с тебе, съдейки по акъла ти.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
word,свиньоПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Хубави съвети, няма щоНе става въпрос как изглежда и какво иска тая пикла.Човек трябва да има акъл в главата си- това е едно дете, което не може да разбира последствията на действията си.Тя може да иска да кара самолет- да и се даде ли?Айде мислете повече!Това да не са дъвки и близалки
![]()
Някой да ми обясни смисъла да пишете по тема от преди 2 години... Пича е на 21, мацката на 16, може вече да имат две деца, а вие...
![]()
![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Дискусията е по принцип, не толкова по конкретния случай
Големата Пушка това е умика дето пише в темата от преди 2 години хахахахахаххсхвйхфйеиф е утрте
crying already? O'RLY!Първоначално написано от batkoto
ask teh owl..
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
nqma nikakuv problem![]()
АБе вие сте мн. жалки бе..На 19 и да ходи с 14..Аз тва си го обеснявам просто.Вие не можете да си анмерите момичета на вашите години и затова търсите по-малки..
Знаеш ли ти си извратен, купи си кисело мляко и започни да го разпечатваш, неней окурвовява децата...Първоначално написано от batkoto
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Лично мнение.ЗА МЕН тея са ЖАЛКИ!!!
Видях че е от Януари, ама не бях забелязал че е от 2005Първоначално написано от rosskata
Ама хоратя смело дават "умни" мнения
И аз тъй .. щял да я разпечатва .. идиот!Първоначално написано от krem4et0
Отваряй я по рано че може да се вкисне отдолуПървоначално написано от batkoto
![]()
1во мисля че е супер тъпо момче на 19 години да се занимава с 14 год лапе 2ро мн и се праило секс даа даа тя още нз е*е ли и се или и се пикае.. пфуу и 3то ако толкова се "обичате и нз си кфо.." ми на*би я и толкова няма да те съди спокойно хахаха направо се изумявам понякога...
Имам сходен проблем тя е на 15,а аз съм на 16.Изкам да разбера мислите ли 4е тя е достьчно озряла за започване на сексуален живот.На мен ще ми е за 1 пьт както и на нея.
разликата ви е само 1 година... тъй че незнам какъв ти е проблемаПървоначално написано от Анонимко
![]()
а колкото до темата щом тя иска давай... \/
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
и аз така мисляПървоначално написано от tequila
![]()