Spored vas moji da vi se stori mnogo typo, tova koeto 6te vi pitam no za men e vajno.
Ta sabiram se v kompaniq s edni mom4eta,koito sa mi dosta dopri priqteli no si mislqt mnogo 4esto za sex.Na edin rojden den se napih i im pravih striiptiz[da yto4nq 4e sam edinstvenoto momi4e v tazi kompaniq,ili po to4no na rojdeniq den bqh edinstvenoto].Kogato sme navyn se sabirame pred edin blok i sedim s 4asove na edni peiki i si govorim za kqkfi prostotii, za daskalo i tez podobni, no v mnogo slu4ai ve4erite zavyr6vat s mnogo zaribqvki, po4eti vsi4ki me obarvat.,kogato peikata e zaeta az sqdam v nqkoe ot mom4etata, na nego po4va da mu se nadurvq,i na men mi stava priqtno.Mnogo ot m-4etata iskat da pravqt sex s men no az predpo4itam da sam si devsvena[zabravih da uto4nq tazi podrobnost].4esto se e slu4valo da si igraq s "instrumentite" kogato naprimer sme samo az i nqkoi ot mom4etata.Ta tui e de spored vas tova moji li da se nare4e kurvensko.I az kurva li trqbva da sum.Ako propusnem tova 4e nqkoi e kazal 4e vsi4ki jeni sa kurvi.