.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    хаха кефите ме ... доколкото темата...ами не си амаааа нищо чудно и да станеш
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Spored vas kyrva li sym?

spored men dumi4kata za teb ne e "kurva'',ami prosto si ot po-"lekite" i osvobodeni momi4eta,ama ako po4ne6 da se ebe6 s vsi4ki nared togava ve4e moje spokoini da se nare4e6 kurva

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пичове... не че нещо ама темата е пусната преди 1 година... кой знае тва девойче на чии *** е кацнала..[/img]
    hahahah

Re: Spored vas kyrva li sym?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Spored vas moji da vi se stori mnogo typo, tova koeto 6te vi pitam no za men e vajno.
    Ta sabiram se v kompaniq s edni mom4eta,koito sa mi dosta dopri priqteli no si mislqt mnogo 4esto za sex.Na edin rojden den se napih i im pravih striiptiz[da yto4nq 4e sam edinstvenoto momi4e v tazi kompaniq,ili po to4no na rojdeniq den bqh edinstvenoto].Kogato sme navyn se sabirame pred edin blok i sedim s 4asove na edni peiki i si govorim za kqkfi prostotii, za daskalo i tez podobni, no v mnogo slu4ai ve4erite zavyr6vat s mnogo zaribqvki, po4eti vsi4ki me obarvat.,kogato peikata e zaeta az sqdam v nqkoe ot mom4etata, na nego po4va da mu se nadurvq,i na men mi stava priqtno.Mnogo ot m-4etata iskat da pravqt sex s men no az predpo4itam da sam si devsvena[zabravih da uto4nq tazi podrobnost].4esto se e slu4valo da si igraq s "instrumentite" kogato naprimer sme samo az i nqkoi ot mom4etata.Ta tui e de spored vas tova moji li da se nare4e kurvensko.I az k***a li trqbva da sum.Ako propusnem tova 4e nqkoi e kazal 4e vsi4ki jeni sa kurvi.
    Не не си курва. Просто си от момичетата, които търсят внимание от страна на момчетата и явно по-друг начин не им се отдава да го получат, за това чрез тези прийоми го постигат. Може би ако продължаваш в този дух и за в бъдеще би се превърнала в курве, за сега си просто глупаво момиче, което не си знае цената.

Guest
    emi nioka obob6tim:zna4i pravila si im striiptiz,pozvolqva6 im da te obarvat,igrae6 si s oneq im rabotiii.MI DAM OPREDELENO SI KURVA!!!

Вафла-Мура
    Guest
    Начи...че не си курва...ми не си. Че вероятно ше станеш...ше станеш. Ма за момента си просто глупавичка и достатъчно куха, че секи да те използва Иначе аре да се запознаеме

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Kurva mojesh da si i bez da si spala s momcheta.To ne se opredel ot broq s koito si spala.Edno momiche moje da e kurva samo s deistviqta si,tochno kato teb.Kogato se otvorish ti shte stanesh takava.Shtom ti e priqtno da se nadyrvqt i da si igraesh s chlenovete im.sorry che trqbva da go chuesh,no ti si edna potencialna kurva!

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Ti si bade6ta kurva !!!!!!!!!:!

Момиче съм ! ! !

Guest

-

Ne to4no kurva bih kazala 4e si, no za6to nqma6 priqtelki a si samo s mom4eta,ai i moje bi na tam trygva6 6tom im pravi6 striptiiz i sqda6 v tqh i o6te po pyk da si igrae6 sys penisite im.Ami izvinqvai ne iskam da te obijdam,no vyprosa ti nqma smisyl.Na pyt si da stane6 razkreposteno momi4e,to nqma lo6o da pravi6 lubov s priqtelq sii kvoto tam iska6...ama to ot striptiiz i igaikane s pi6ki na kraq 6te te minat vsi4kite ot tam i v edin momnet 6te se 4udi6 ot kade ti e do6lo.Nameri si priqtelki i edin seriozen priqtel i s nego kvoto iska6 pravi... tova ne e kurvensko,no pred 10 mom4eta da se sybel4e6...ti mai ozbo6to ne uvajava6 sebe si ,dostoinstvoto ti kade e??? Abe i az imam mom4eta priqteli i na disko sym hodila s tqh ama tva da im praq striptiiz i da igraq s penisite im e otvrat,6toto veroqtno te ne te imat za priqtelka a iskat da te 4ukat i do tam.Hubavo si pomisli kakto si q podkarala za byde6te kak 6te e...pojelavam ti kysmet i vsi4ko hubavo! Ot syrce...i o6te ne6to koi zne kolko mnogo hora znat za tva deto si praila,6toto te mom4etata ne si mal4at i te veroqtno te mislqt za takava za tova stegni se i se opravi do kato e vreme!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    xahxhahxahxhahxhahxa male napravo me razmazahte forumci lejj....
    taq tema e ot predi 2 godini sigurno choveka koito e piisal temata e zabravil za neq...no vie ste optimisti otgovarqte
    Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 5:39 pm
    nishto lichno kum nikoi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    xahxhahxahxhahxhahxa male napravo me razmazahte forumci lejj....
    taq tema e ot predi 2 godini sigurno choveka koito e piisal temata e zabravil za neq...no vie ste optimisti otgovarqte
    Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 5:39 pm
    nishto lichno kum nikoi
    te pove4eto novi potrebiteli zabravqt za temata o6te kato q pusnat i vsi4ki otgovori ostavat nepro4eteni.

gorillaz_unit!!
    Guest
    еми... момичетата стемного пре*бани в тва отношение ако аз примерно съм в компания с мн момичета и сичките правеха такива неша с неме (ако са хубави де, иначе няма да им се позволява ) тях да съм ебати гъзара и сички момчета щяха да ми завиждат и повече момичета щяха да ми се натискат, щото ше си кажат "щом тия му се кефят, явно има защо" при все че няма момиче, което да не иска да "зайграва" с момчета посто за спорта, просто има момичета, които имат срам.... ОБАЧЕ ако момиче показва такова поведение - да го обарват сички и т.н. се счита за к*рва, мръсница, разпоретина или там както искате му викайте... мдам... мн сте пре*бани в тва отношение

Не си курва, ама ще станеш.. и то проста!

Цитирай Първоначално написано от MerviN
    Цитирай Първоначално написано от zeus
    Bih iskal da se zapozname
    hAhahAhahHA i az
    be i nashta kompaniq e ot 99 % mom4eta moje da se zapoznaesh s 98 % ot tqh

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Guest
    Shto ne zemesh im napraish po 1 klarinet na kompaniqta si tei i tei sqdash u tqh opipvash gi striptiz ala bala DD E che kak da ne si kurva ti si golqma kurva.. Predstavqm si te sled 1 2 godinki, v syshtata kompaniq napushena nadrusana na amfeti, kak sa te naredili v 1 opashka i te lashkat zdravo.

Фен
    Град
    Свищов
    Ми щом си девствена си потенциална bITCH
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Estestweno che si k***a ne se stesnqwai prasni se s sichkite i she ti mine ufkorz !

Фен
    Град
    sofia
    за сега си просто потенциялна курва.стегни се малко не може да се натискаш с всички

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от kristin_
    за сега си просто потенциялна курва.стегни се малко не може да се натискаш с всички
    що да не може ве!
    курвата е момиче което се пуска без да знае защо, ако осъзнава за какво го прави значи не е !
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Голям фен
    Че кво им е лошо на курвите......аз лично не тръгвам с дадено момиче заради секса и когато много ми се прави секс , а момичето не е готово или е още рано ............. има курви ....... по топзи начин запазвам връзката си

Фен
    Град
    Свищов
    Може да е потенциална нимфоманка,
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Може да е потенциална нимфоманка,
    ан тей другата страна на монетата да се види
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Голям фен
    Да живее нимфоманията !

Повече от фен