.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Повече от фен Аватара на Buttk0
    Iliane spokoino ... i ti utiwash natam
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Щи каа в понеделник накаде отивам бастуне .....

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Xa Tova,4e edno momi4e e izcqlo v majka kompaniq ne zna4i,4e e kurva!Tq e kurva kogato vsi4kite mom4eta ot kompaniqta sa q minali i za tqh tq e samo edin"parcql"!Az sa6to sam izcqlo v majka kompaniq,no sas vsi4kite mom4eta sam mnogo dobra priqtelka imame si doverie i si spodelqme te sa mi kato bratq!Tai kakto te me uvajavat i as tqh!.........Otnosto mom4e v jenska kompaniq.."putio"..XAu xAUX i v takiva slu4ai sam popadala,daje bih kazala 4e mom4eto se kefi 4e e obgradeno ot tolkova vnimanie,a drugite go nari4at "putio" 6totu im se iska da sa na negovo mqsto!!!!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Xa Tova,4e edno momi4e e izcqlo v majka kompaniq ne zna4i,4e e k***a!Tq e k***a kogato vsi4kite mom4eta ot kompaniqta sa q minali i za tqh tq e samo edin"parcQl"!Az sa6to sam izcqlo v majka kompaniq,no sas vsi4kite mom4eta sam mnogo dobra priqtelka imame si doverie i si spodelqme te sa mi kato bratq!Tai kakto te me uvajavat i as tqh!.........Otnosto mom4e v jenska kompaniq.."putio"..XAu xAUX i v takiva slu4ai sam popadala,daje bih kazala 4e mom4eto se kefi 4e e obgradeno ot tolkova vnimanie,a drugite go nari4at "putio" 6totu im se iska da sa na tqhno mqsto!!!!

mhm werno si e parcql ... ma moje i par- ama na polowinki
    Strength thru Oi!

Голям фен
    а така........зависта на другите е ненадмината

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    XUAuxAUXu XAUXuAXU izvinete me za obarkvaciqta
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Prosteno ti e
    Strength thru Oi!

Bude6a k***a!!!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Фен
    Град
    Sofia
    аз мисла,че тва курва некурва са мн тъпи определения,тези "курви" просто повече обичат секса от другите момичета и страдат мн че когато те са себе си им излиза име на "курва".
    Гадното е че когато 1 момче спи с повече момичета е похвално в неговата компания,а за момичетата се отнася точно обратното!
    sam ne moga :P

ti si sme6na be kyv e toz typiq vapros mi mn qsno 4e si kurva prodaljavai da im sa natiska6 o6te i posle kat ta iznasilqt ima da reve6...
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Град
    Sofia
    Ами как да ти кажа, според мене си и аз имах (подчертавам имах, защото вече просто ми се гади от нея) една такава приятелка, дето е девтсвена и се забива със всеки 2ри и общо взето прави точно нещата, които ти каза Ами не само за мен, а и за почти всички, които я познават, тя е курва ... да си курва, не значи непременно да спиш със много мъже, това е самото ти поведение ... не ми се мисли какво ще стане, като почнеш да правиш секс
    Teo

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Spored men si qka pi4ka no ne i kurva
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си