- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Spored vas kyrva li sym?
Iliane spokoino ... i ti utiwash natam![]()
Strength thru Oi!
Xa Tova,4e edno momi4e e izcqlo v majka kompaniq ne zna4i,4e e kurva!Tq e kurva kogato vsi4kite mom4eta ot kompaniqta sa q minali i za tqh tq e samo edin"parcql"!Az sa6to sam izcqlo v majka kompaniq,no sas vsi4kite mom4eta sam mnogo dobra priqtelka imame si doverie i si spodelqme te sa mi kato bratq!Tai kakto te me uvajavat i as tqh!.........Otnosto mom4e v jenska kompaniq.."putio"..XAuxAUX i v takiva slu4ai sam popadala,daje bih kazala 4e mom4eto se kefi 4e e obgradeno ot tolkova vnimanie,a drugite go nari4at "putio" 6totu im se iska da sa na negovo mqsto!!!!
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Първоначално написано от MaXy_GiRL
mhm werno si e parcql ... ma moje i par- ama na polowinki![]()
Strength thru Oi!
XUAuxAUXu![]()
![]()
XAUXuAXU izvinete me za obarkvaciqta
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
аз мисла,че тва курва некурва са мн тъпи определения,тези "курви" просто повече обичат секса от другите момичета и страдат мн че когато те са себе си им излиза име на "курва".
Гадното е че когато 1 момче спи с повече момичета е похвално в неговата компания,а за момичетата се отнася точно обратното!
sam ne moga :P
ti si sme6na be kyv e toz typiq vapros mi mn qsno 4e si kurva prodaljavai da im sa natiska6 o6te i posle kat ta iznasilqt ima da reve6...
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Ами как да ти кажа, според мене сии аз имах (подчертавам имах, защото вече просто ми се гади от нея) една такава приятелка, дето е девтсвена и се забива със всеки 2ри и общо взето прави точно нещата, които ти каза
Ами не само за мен, а и за почти всички, които я познават, тя е курва ... да си курва, не значи непременно да спиш със много мъже, това е самото ти поведение ... не ми се мисли какво ще стане, като почнеш да правиш секс
![]()
Teo
Spored men si qka pi4ka no ne i kurva![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Стара тема.