- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Spored vas kyrva li sym?
[b]А е ...чиста курва си си ... ха-ха...! [/b]![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Педал не съм F така че предложението може да е към майка и и сестра и и в този случая няма да има проблем :P ... За бащите може да се погрижиш ти ..Първоначално написано от SanDRo
Kreten, tova ne go kazah na teb, prosto te citirah, zashtoto pishesh da pravi kakvoto si iska...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Следващия път можеш да бъдеш по-конретен ... олигофрен такъвПървоначално написано от SanDRo
![]()
![]()
![]()
...
Аре сори![]()
Ами ако ме питаш МЕН си точно подобие на К***А а това "Всички жени са КЪРВИ казал лго е НАПОЛИОН някой шибат за пари ,други само за купон" е всяко правило си има изключения !!!!!!!!!!![/quote]
ХАХАХАХАХАХА! Бе курвенце си е ,ама не бива да им се дава. Бих я посъветвал да си намери женска компанияПървоначално написано от C-I-A-R-A
Same shit, different day...
Според вас какво е курва ? дефинирайте ми го !
wish sega. za sega ne si kurv* no kakto trgnalo i ako pozwoliqwash da se momcheta ot twoita kopaniq da se darjat taka steb . skoro sigorno she si .
za tqh . sigorno si kurv* . tfa 100% .. nqma nachin edin da ne pohwalil . na drug .t.n taka che se opichai akyla. do kato wreme.![]()
Dokato predpo4ita6 da si ostane6 devstvena nikoi ne moje da ti kaje i dori da ti namekne ne6to podobno. Taka 4e ne, ne si kurva.
Е,поне може да стане фолк звезда или мутреса!![]()
Че има и дефствени курви само анално хихи еми защо да си к...а може да се нарече к...а ако те чукат сичките често не мисля че си к...а
I zna4i 4e vsi4ki momi4eta koito sa gi ebali nai malko 2 puti sa kurvi,taka li?Първоначално написано от ^efas^^
![]()
ama ti naistina si golqma kurva ma ovco!super tapa si 4esno 6te se dava na vsi4ki mom4eta d aq obrvat"6te si igrae s instrumentite im"6te pravi striptiiz ne primerno na priqtelq si a na vsi4ki i 6te pita6 dali si kurva?!e az ti otgovarq:ti si super golqma i dolna podrastva6ta kurvetina!ti prosto si momi4eto na vsi4ki sigorno nqkoi den decata ti (ako ima6 takiva)6te se """"gordeqt""" s maika si
Cuz its episooode 666...
Лелей, момиче, не си курва, ама друг път. Я малко се стегни баси, мислиш ли че някое нормално момче ще те вземе ако си такава пахаахха...И стига сте цензурирали курва с к*******************************************а, написано е и без това 1000 пъти в темата. Освести се, сериозно ти говоря, ако не се ебаваш де![]()
![]()
Ми не си курва...но поведението ти е курвенско да! Да си играеш с "инструментите" когато си останете с някой? И какво...с на цялата компания ли си си играла с пенисите им? Харесва ти да те обарват, харесва ти да ги надървяш и да седиш в тях...Ми според мен това Е КУРВЕНСКО ПОВЕДЕНИЕ! За сега си девствена ... и си оставаш само с гореспоменатото поведение.Незнам защо, но си мисля че когато вече не си девствена..далеч ще надминеш границите на "само поведение".Почти съм сигурна...ако не беше девствена, нямаше само да си "играеш с инструментите им".
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Оттам се тръгва - обарване, простотии и айдее, в един момент всички са те минали. Според мен си потенциална курва, щом "инструментите" им не са те боцнали още, ама не знам защо си мисля, че скоро и тва ще стане... И, повярвай ми, ако ти сама за себе си не се приемаш за курва, то в очите на другите със сигурност си такава!!
Нз дали си курва, но постъпката ти определено е курвенска. Да се събирате само момчета и да угаждаш на всички... някак ми се вижда странно. Но пък щом ти доставя удоволствие, все пак малко се живее...
Също така искам да допълня,че от постоянната ви близост момчетата определено почват да те харесват много ,а и този стриптиийз направо незнам сигурно си им завъртяла главатаПървоначално написано от Unknow
![]()
Това което правиш и пътя по които си тръгнала никак не е добър защото днес ти си играеш с "инструментите" им утре,някой ще те отвори после всичките ще те минат по няколко пъти и знаеш ли посЛе ще си кварталната курва....замисли се...Осъзнай се ти си момиче и трябва да си имаш достойнство на такова а не на някоя ДОЛНА КУРВА как ще даваш на момчетата да те пипат как ще си играеш с инструментите им ти на който ти свирне на него ли ще пускаш!?!?!?!!?!?!?!.КУРВА СИ ЕСТЕСТВЕНО ...и плюмката не бих си хвърлила върху теб. Е.ахти риторичният въпрос мното ясно ,че си ..........
Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.
ne si kurva ama se sdurjai malko
da ne stanesh
da i spored men bade6ta kurva!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Първоначално написано от MerviN
И АЗ ,И АЗ ,И АЗ![]()