.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    [b]А е ...чиста курва си си ... ха-ха...! [/b]
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Цитирай Първоначално написано от Simply Lethal
    Цитирай Първоначално написано от Sven
    Не си курва!!! Явно просто си готина и си 'малко' по первезна и не си сдухана.Момчетата се кефат на такива момичета, а момичетата (както вече си забелязала от предишните мнения) ти завиждат че си м/у толко много .!. и за тва те обеиняват че си курва.
    Правилно .. Прави, каквото ТИ искаш и не се влияй от чуждото мнение...
    Dam, ako iskash predloji na brat ti i bashta ti da pravite troika...
    Педал не съм F така че предложението може да е към майка и и сестра и и в този случая няма да има проблем :P ... За бащите може да се погрижиш ти ..

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Kreten, tova ne go kazah na teb, prosto te citirah, zashtoto pishesh da pravi kakvoto si iska...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Kreten, tova ne go kazah na teb, prosto te citirah, zashtoto pishesh da pravi kakvoto si iska...
    Следващия път можеш да бъдеш по-конретен ... олигофрен такъв ...

Аре сори

Ами ако ме питаш МЕН си точно подобие на К***А а това "Всички жени са КЪРВИ казал лго е НАПОЛИОН някой шибат за пари ,други само за купон" е всяко правило си има изключения !!!!!!!!!!![/quote]

Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    Za sega ne si.
    ХАХАХАХАХАХА! Бе курвенце си е ,ама не бива да им се дава. Бих я посъветвал да си намери женска компания
    Same shit, different day...

:)

Според вас какво е курва ? дефинирайте ми го !

по темата

wish sega. za sega ne si kurv* no kakto trgnalo i ako pozwoliqwash da se momcheta ot twoita kopaniq da se darjat taka steb . skoro sigorno she si .
    za tqh . sigorno si kurv* . tfa 100% .. nqma nachin edin da ne pohwalil . na drug .t.n taka che se opichai akyla. do kato wreme.

Dokato predpo4ita6 da si ostane6 devstvena nikoi ne moje da ti kaje i dori da ti namekne ne6to podobno. Taka 4e ne, ne si kurva.

Мега фен Аватара на quench
    Е,поне може да стане фолк звезда или мутреса!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на koalka
    Е,кво оставете момичето,тя въобще не е к***а,не,не!

Че има и дефствени курви само анално хихи еми защо да си к...а може да се нарече к...а ако те чукат сичките често не мисля че си к...а
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Оставете момичето, не е курва, ако преспи със сичките момчета от компанията тогава да, но все още не е!

Мое ли да ви задам 1 въпрос, 1 момче което обарва много момичета (или те го обарват) жиголо ли е?

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Курва си ако са те ебали най-малко 2 пъти
    I zna4i 4e vsi4ki momi4eta koito sa gi ebali nai malko 2 puti sa kurvi,taka li?

:)})+}))
    Guest
    ama ti naistina si golqma kurva ma ovco!super tapa si 4esno 6te se dava na vsi4ki mom4eta d aq obrvat"6te si igrae s instrumentite im"6te pravi striptiiz ne primerno na priqtelq si a na vsi4ki i 6te pita6 dali si kurva?!e az ti otgovarq:ti si super golqma i dolna podrastva6ta kurvetina!ti prosto si momi4eto na vsi4ki sigorno nqkoi den decata ti (ako ima6 takiva)6te se """"gordeqt""" s maika si

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Cuz its episooode 666...
    Лелей, момиче, не си курва, ама друг път. Я малко се стегни баси, мислиш ли че някое нормално момче ще те вземе ако си такава пахаахха...И стига сте цензурирали курва с к*******************************************а, написано е и без това 1000 пъти в темата. Освести се, сериозно ти говоря, ако не се ебаваш де

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ми не си курва...но поведението ти е курвенско да! Да си играеш с "инструментите" когато си останете с някой? И какво...с на цялата компания ли си си играла с пенисите им ? Харесва ти да те обарват, харесва ти да ги надървяш и да седиш в тях...Ми според мен това Е КУРВЕНСКО ПОВЕДЕНИЕ! За сега си девствена ... и си оставаш само с гореспоменатото поведение.Незнам защо, но си мисля че когато вече не си девствена..далеч ще надминеш границите на "само поведение".Почти съм сигурна...ако не беше девствена, нямаше само да си "играеш с инструментите им".
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Голям фен
    Град
    София
    Оттам се тръгва - обарване, простотии и айдее, в един момент всички са те минали . Според мен си потенциална курва, щом "инструментите" им не са те боцнали още, ама не знам защо си мисля, че скоро и тва ще стане... И, повярвай ми, ако ти сама за себе си не се приемаш за курва, то в очите на другите със сигурност си такава!!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Нз дали си курва, но постъпката ти определено е курвенска. Да се събирате само момчета и да угаждаш на всички... някак ми се вижда странно. Но пък щом ти доставя удоволствие, все пак малко се живее...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    opredeleno imash potencial za kurva

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Ми не си курва...но поведението ти е курвенско да! Да си играеш с "инструментите" когато си останете с някой? И какво...с на цялата компания ли си си играла с пенисите им ? Харесва ти да те обарват, харесва ти да ги надървяш и да седиш в тях...Ми според мен това Е КУРВЕНСКО ПОВЕДЕНИЕ! За сега си девствена ... и си оставаш само с гореспоменатото поведение.Незнам защо, но си мисля че когато вече не си девствена..далеч ще надминеш границите на "само поведение".Почти съм сигурна...ако не беше девствена, нямаше само да си "играеш с инструментите им".
    Също така искам да допълня,че от постоянната ви близост момчетата определено почват да те харесват много ,а и този стриптиийз направо незнам сигурно си им завъртяла главата

Това което правиш и пътя по които си тръгнала никак не е добър защото днес ти си играеш с "инструментите" им утре,някой ще те отвори после всичките ще те минат по няколко пъти и знаеш ли посЛе ще си кварталната курва....замисли се...Осъзнай се ти си момиче и трябва да си имаш достойнство на такова а не на някоя ДОЛНА КУРВА как ще даваш на момчетата да те пипат как ще си играеш с инструментите им ти на който ти свирне на него ли ще пускаш!?!?!?!!?!?!?!.КУРВА СИ ЕСТЕСТВЕНО ...и плюмката не бих си хвърлила върху теб. Е.ахти риторичният въпрос мното ясно ,че си ..........
    Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.

Повече от фен
    ne si kurva ama se sdurjai malko
    da ne stanesh

Голям фен
    da i spored men bade6ta kurva!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick