- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Spored vas kyrva li sym?
ne si kurva spokoino kurvi sa koito sa praili sex s mn mom4eta. ti si devstvena kurvi4ka ili ku4ka da kajem xaxaxa tapa putka!! prestani da si igrae6 s atributite im! pomisli malko za dostoinstvoto i reputaciqta si
Абе хора, тая тема е от януари 2005, съвземете се малко...
И все пак ще се обадя - поведението на това момиче не е курвенско. Просто прави каквото и харесва и това е. И да спи с момчетата, пак няма да е курва. Просто ще е момиче което знае какво иска и си прави кефа. Единствената причина да има "курви" са смачкани от предразсъсци хора като вас, които им лепят етикети...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Момиче, тия как ще те опънат без да разбереш някой път... и мацко ти си изключително гадна курва... ако ще си правиш ташак с момчетата ще си имаш много анални орални и вагинални неприятностиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Питай Кунч (Quench) той пострада по същия начин от една пенсионерската разгонена мафия в старческия дом...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя щом си "играе с инструментите им" вече еПървоначално написано от worldclass
![]()
хахаха тая тема кърти...
дай си телефона да се запознаеме пък после ще ти кажа ква си![]()
yeah momiche ti si kato nqkakwa mana nebesna
Zashto li pytenceta w nashta kompaniq ne sa kato tebe da ni wyrtqt chekiiki i da ni prawqt striptizshte bude mn weselo :]
aha i az iskam taka ama po temata-ako za vas tova e kurva zna4i vv Bylgariq nai-uspe6nata profesiq e magistalkata.....prosto vsqko vtoro momi4e na vyzrast mejdu 13-17 godini se pravi na takava i se opitva da privli4a vnimanie
Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!
Чеки да те оспокоя. Не се притеснявай, още си малка, дествена си, живота е пред теб, имаш толкова години докато станеш ОБЩА , нема се плашиш ще ти излезе късмета и на теб.Пък ако толкова си зажадняла да станеш може да се уреди.
![]()
Ти си най-голямата курва на света![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
девствена курва хахахахха жалка картинка
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Още не си станала к...а, но със страшно сила и много сигурно вървиш натам. интересно ми е още колко време ще искаш да си си девствена. Може би месец- два, и после ще решиш, че вече ти е омръзнало да си го искаш и ще започнеш да им се пускаш на всичките един по един, така както сега им разрешаваш да те обарват всичките. мислиш ли, че те те уважават?Първоначално написано от Анонимко
Abe i az ne sum golqmo cvete za mirisane ama vse pak cqlo kompaniq (trqbva6e da uto4ni6 kolko ste nabroi) e malko mn taka 4e ne bih te posuvetvala da produljava6 v su6tiq duh po putq na Kurvite si trugnala mai mai
![]()
ot dosta vreme ne bqx vlizal tuka i vlizam i kakvo da vidq oshte edna zabludena kurva are otivam na masa ebete sa kurvi v gaza i 4ofkite
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
na kolko godini si![]()
Не си курва,просто си глупава![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ami 4estno kazano kurvichka si no o6te malka,ako prodyljava6 taka moje i da stabe6 po golqma![]()
![]()
време е да почнеш да им взимаш париПървоначално написано от Анонимко
vse oshte si uchashta se kurva ne si tolkova navatre s neshtata no spox skoro she se nauchish i diploma she vzemesh![]()
пичове... не че нещо ама темата е пусната преди 1 година... кой знае тва девойче на чии *** е кацнала..[/img]
омг ... ми не не си к**ва ... реално к**ви им се вика на тия дето спът с всеки .... разбираш какфо искам да кажа ... аааама ако си го кажем направо като изключим тфа че да си истинска к**ва трябва да се е**ш с всеки еми значи да к**рва си .... може ли да се излагаш така като си играеш с "иструментите" на момчетата ... просто е гадно според мен и само се унижаваш...
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
spokoyno ne si kurv...ti si prosto 4algarkaПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Играеш си с инструментите" това какво означава, правиш им чикии или свирки???Което и да е...Мда - тогава си курва, щом се натискаш на всички...
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
не си спох..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !