- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- imam problem v mirizmata na duha si.pomognete pls
imam izklu4itelen problem s miriznata na duha si i zatova sestrahuvam da se celuvam s mom4e vse o6te.vseki den si miq zubite.daje ponqkoga po 3-4 puti dnevno,no ne se polu4ava.sled 10-15 min 4uvstvam lo6 duh v ustata si.miq si su6to i ezika koito sled izmivaneto pobelqva i mi e yjasno gadnu.kak moga da postupq.pomognete
ami...osven dyvki edna sled druga ne znam kakvo moje da pomogne ili pyk nqkakvi vodi za usta ama pyk sym 4uvala 4e ne sa polezni za vencite ...probvai s dyvki drug na4in mai nqma...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Mi otidi na zubolekar tam moje da ti pomognat da ti kajat s kvo da si mie6 zubkite i ustata, ili ne6to drugo da ti predpi6at, 6toto s duvki i bonboni tva nqma da se opravi![]()
![]()
mi kato na4alo moje da ide6 na zabolekar(znam 4e zvu4i ujasqva6to,no...)
a opredeleno 4estoto dav4ene na davki 6te pomogne![]()
uspeh!![]()
a konec za zabi polzva6 li?
стига приказки!
На мен ми се е случвало подобно нещо като имам някой развален зъб.Някой кариес , нещо... Според мен най-вероятно от това е причината.Иначе една ментова дъвка е достатъчна за да се целуваш и всичко да е ОК![]()
Napulno normalnoooo ne se pritesniavai shte se opravi. I az imah losh duh kato bqh nqkade na 12-14 neznam ti na kolko si no iskam da kaja 4e na tia godini niakade e normalno. Duv4i duvki i produljavai da si miesh zubite hubavoA btw pomnite li onaia scena s enrique iglesias i ana kurnikova deto v klipa toi ne iskashe da ia celune shtoto e imala losh duh? hahaaaaaaaa bati
davki,takiva za praskane,dav4a6ti bonboni,...
moje da ima6 problem s nqkoi zub
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Дъфчи дъфка нон стоп
[size=7][b][u]fosse cos