- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirkata iznevqra li e ????
изневяра е !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
predi nqkolko meseca bqh pusnal su6tata tema sus su6toto zaglavie,no bqh obqsnil za kvo stava vapros...potursi malko,su6toto zaglavie e,da vidi6 kak me nahraniha si4ki
![]()
Не
mi iznevqra e.....gruba i to. ako e seks -tursila si udovolstvie, ma svirkata.....da dostavq6 na drug udovolstvie.......tva si e baq grubi4ka iznevqra
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
da
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
ДА .
da
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Първоначално написано от Kotetoto
Е ти са 10 мнения даде се едни и същи !!
За мене си е чиста изневяра.... Чочко не може да е Чочко и на други момичета.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
не е изневяра.прави свирки на някой и после отиди веднага при приятеля ти и му пусни езиче![]()
Тц-тц-тц
! Абе тоя дето пита е мно0о зле
И т'ва ако не е неква ебавка от страна на тоя дето пуска темата
Ей тапунгер мно0о ясно, че е изневяра само един мазен поглед на друг е изневяра мисълта, че иска да си с друг или си се представаш с друг...независимо дали се {P} или пък за sex, да не говориме!
Да изневяра е свирката!!!
![]()
И то голяма... да бех М да знам, че гаджето ми върти свирколяци на лево на десно
е главата ще и падне па за тебе... (тая дето вика, че е било "услуга") нека да си е услуга боклук такъв!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Мисля,че да..то каде е свирка там е и секса....
Естествено, че да !
Мнеее въобще "не е изневяра". Какви са тези глупави въпроси
Ama,4e vypros!Estestveno
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Изневяра е разбира се![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Първоначално написано от BaHuHka``
ДА
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
DA