- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- marilyn manson
какво мислите эа marilyn manson![]()
mislime 4e e edin ot nai gotinite pevci!!!!!!!!!!!!!!predi me nerve6e ama sega stra6no mnogo mu se kefa.be nqma kvo da izpadam v podrobnosti-kefi me i tolkova
Любовта е най-висшата степен на омразата
ПЕДЕРАСТ
Моля НЕупотребявайте НЕцензурирани
думи и изрази!!!
Moderated by aBeP4eTo
Predi mu se radvah nqkva....ama sled kato naprai pesenta Personal Jesus - NO RESPECT ako imah vazmojnostta da govorq s nego shtqh da mu kaja kade moje da sa zavre
и аэ си мислех същото эа personal jesus. но това не е истинската версия която дават по mtv ценэурирана е 90%. и manson e мислел че песентта ще е пълен боклук. в началото не е бил съгласен но после се е съгласил .а истинската версия на парчето е в албума lest we forget. эатова не се раэочаровайте от marilyn manson.![]()
kefi si me..oshte ot 7mi klas mn se radvah na Tainted Love:PP
Лелеееее....само ако Варг Викернес го добара![]()
brutalno qk![]()
Sled kato mu gledah edin koncert na jivo mi padna qko mnenieto na jivo ne moje da pee vyob6te...ina4e na zapis4e zvu4i adski .... a kato imidj....bez komentar
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Много ми е гаден... направо мога да повърна като го видяНай-отвратителния изпълнител според мен..... бляяяяяк...
Айде ся да не ме нападнете, щото както гледам сички го харесват, явно аз съм с по-различни представиPeace
![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
e za6to puk da te napadameПървоначално написано от SweeT^Puppy
prosto na tebe ne ti haresva!nqma ni6to o6o
![]()
btw Kittie_ spored men preuveli4ava6-spira6 da haresva6 marylin manson samo zaradi edna pesen![]()
винаги съм им се кефила
бех голяма фенка 6-7 клас но сега някак мина тая мания относно групата...
...но стана ПРЕКАЛЕНО комерсиална банда за съжаление а публиката харесва лигави неща
Но са адски добри музиканти.След като Туиги Рамирез си тръгна някак...се скапаха нещата
в топла нощ през юли
samo da ti kaja 4e marylin manson e pevec,a ne grupaПървоначално написано от lalqla
![]()
Amy lee ти се изказа бе момиче хахахахахха)))))))))))))))))))))))))
Мерилин Менсън се казва И певеца но тоя пич прави музиката си с още няколко човека и самата група се казва - Мерилин Менсън
в такива случаи е хубаво да замълчиш
в топла нощ през юли
emi nqma6e da e zle da se izqsni6 be mila.6toto da ti kaja 4e grupata ne se kazva samo marylin manson.ima6e o6te nqkva dobavka ama ne q pomnq kakva e.Първоначално написано от lalqla
PEACE
pedalllll
Моля НЕупотребявайте НЕцензурирани
думи и изрази!!!
Moderated by aBeP4eTo
sega 6e me kara6 da proverqvam liПървоначално написано от Murderdoll
![]()
marylin manson and the spooky kidsПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e samo marylin manson
![]()
amy lee te zavrq v ku4i gyzПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
amy lee haide zamylchi molia te
marilyn manson and the spooky kids se kazvashe grupata samo v nachaloto kogato izlezna pyrvia album - a portrait of an american family
в топла нощ през юли
offfff,mila are sq dokoga 6e se zaqjda6,a????!!!!kvo sum ti kazala beПървоначално написано от lalqla
![]()
![]()
![]()