- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- POMOGNETE!!!
Znachi edin priqtel si regna forum predi godinka..i me napravi admin poneje v momenta toi vyobshte ne vliza i domeina na foruma e dream.board.dk3.com primerno az iskam primerno da e sexzone.board.dk3.com..vleznah vyv na sistemi obshta konfiguraziq...domein i pak nestafa obqsnete mi kato za glupaci!!
moje i da e iztekla registraciqta
Пий Бира За Да Станеш Човек
Kakvo iskash da kajesh???nqma li nqkakyv nachin da mi pomognesh?
Щом форума е регистриран веднъж вече не можеш да промениш името. Регваш нов форум и тва е ..Първоначално написано от lala
Gadno ami nqkoi ot vas moje li da mi regne forumПървоначално написано от Simply Lethal
?
Можем .. но съм сигурен, че и ти можеш сам/а да си го регистрираш .. не е трудно стига да намериш подходящ, който да се дава безплатно ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
pich az ako mojeh do sega shtqh da go napravq...naistina ako moje da mi pomognesh she sym ti mn blagodaren da mi napravish
За кога ти трябва ?Първоначално написано от lala
P.S Извинявам се на модерНаторите, че тая тема заприлича на чат, но няма как ...![]()
ami ako iskash mi pishi na scary_movie@abv.bg i tam shte se razberem!!!Mnogo iskam da mi pomognesh!!Първоначално написано от Simply Lethal
board.dk3.com predpolagam tova e regnatiq domain
moje da mu slojish kvoto iskash za ime pred nego ;]
ne znam na kyf princip e saita si t.n
kato kazvam iztekla registraciqta, kvo imam predvit
domain-ite se registrirat za period ot vreme
1g, 2g, 3g, 4g, 5g e maksimuma
ako priqtelq ti go e regnal predi godina .. kakto kazvash .. i ako go e regnal za period ot edna godina .. to znachi registraciqta e iztekla. trqbva da si platish za oshte edna godina. ili kolkoto tam iskash.
a pri setvaneto na domaina nqma koi znai kva filosofiq
eba.zdravo.rusite.kaki.na.board.dk3.com i do nego bi trqvalo da e mqstoto kydeto da vpieshesh IPto na koeto shte otgovarq toq domain :)
Пий Бира За Да Станеш Човек