Искам да споделя нещо, което наистина ме разочарова много.

Както знаете днес завърши първото риалити шоу в България. Изненадан бях от тъжния факт, че над 1 026 984 лева влязоха в касите на Нова Телевизия, М-тел и Глобул заради Биг Брадър. А същевременно България остана на последно място по дарения за жертвите на наводнението в Азия.

В Германия направиха предаване за дарения, пак беше с смс-и... В България направиха... риалити шоу, парите от които ще влязат в нечий джоб...

Наистина няма кой да върне загиналите от поредната природна катастрофа, но там има оцелели. Там има хора, чиито домове ги няма, които са загубили всичко и имат 80 ст. в джоба си. Никой ли не помисли за това... Не! У нас са важни зрелищата.

Сега започват коментарите за това, което е минало. Има и една група дето много му се радва на здравко, че ги има тея пари... все едно са техни.

Тъжно но факт. На кой ли всъщност му пука. Има българи, които взимат пари на заем, но са пратили n брой смс-и за здравко или зара или за когото и да е било... Тъжен факт. Със сигурност и в този форум има хора, които са останали без стотинка във ваучера и утре ще поискат от родителите си. И за какво? Какво постигаме с това... нищо.

Яд ме е, ама много!