така е,защото българина е на принципа "като дадат на мене ще дам и аз.Като не са ми дали нищо аз що да давам!?!?" Ега ти тъпата логика. И в тоя случай е така.Макар да имаме мъъъничко човещина. За това хората правят Биг Брадър тука и се печелят толкова пари.
И после ние българите "нямаме пари,нямаме храна.Няма за децата " и още сто такива простотии.Но иначе с джи ес ем-чето пращаме на Биг брадър за здравко зара и виктор. Гледах няколко пъти шоуто и много беше прав Здравко като каза " Няма безработица - има мързеливи хора".
В доста страни хората си работят като чистачи и не ги бърка това,защото другите няма да ги одумват и да кажат "глей го па тоя " и да го сочат пръст,да му се присмиват.
Та за Азия...българите сме си такива.Имаме 100000 други качества, но тази логика "кой на мене и аз на него" е адски просташка,неморална и античовешка все едно.Във Враца имаше 3 каси, в който можеше да се дават пари.От град с над 40 000 души бяха събрани 121 лева (някъде там).Съжалявам,че можех да даря само 10 лева .Ако имах възможност щяха и повече да са.