.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Фен
    Град
    sofia

awwww kolko me e iad che Zara ne specheli!!!!

ZASHTOOOOO??? tia e tolkova gotina i otkrovena i nepodpravena i chestna i iskrena i dobra i mila i hubava i zabavna i vliubena i vuobshte idealnata pobeditelka!!! oznachavli tova, che horata kato zdravko sa poveche ??? ili che vsichki iskat tezi kato nego da sa poveche?? ako e taka napravo ne mi se misli!
    kakto i da e sujaliavam che puskam porednata tema za big brother, obache kato reshih da go pravia ne znaeh, che veche ima takiva, a triabvashe po niakakuv nachin da izrazia razocharovanieto si..

Супер фен
    Град
    Sofia
    ee mi sorry ama nqkoi pe4elqt i drugi gubqt nqma kak
    moje da se kefi6 na zara ama kato se zamisli6 i zdravko ima mn polojitelni ka4estva
    u neq me drazni nai-ve4e tova 4e e dosta ligava i ograni4ena i zatova predo4itah zdravko da gepne nagradata
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Аз пращах смс-и за Зара ама по едно време не искаше да ми ги приеме...пишеше ми съобщението недоставено пратих и на Здравко и там го получи!!
    Незнам кво беше тва ама много ме учуди!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си