.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Това на какво прилича ?

Ходих се една мацка, която скоро направи 17г и е правила секс с 10момчета (аз съм 10-я) , ходила е об6то с околко 15, забивала се с 10,на 14 са я отворили, правила е някоко пъти секс ей так сам0 за ебането без да ходят после! познавате ли и вие такива чудеса? как ви се струва ?

Супер фен
    Смех и сатира. Не познавам, а и не искам да познавам такива индивиди.

Guest
    Mi poznavam da - sebe si samo deto sum spala s 5 momcheta i 1viq pat beshe kat bqh na 15, inache napalno vqrvam i podkrepqm sex bez vraski priqtelski sex i sex za 1 vecher, predpochitam kogato sum v vraska no e po perverzno kogato nqma nikakvi vraski i nqma da sa pritesnqvam che na sledvashtiq den sha trqq im zvanish

mi az primerno mnogo bih vnimavala imeno s takav tip vrazki , ina4e sigurno i az bih legnala s 4ovek samo za edna ve4er

Guest

:)

ei Kittie_
    Като подкрепяш секса за един ден, какво е това 5 мом4ета ?!?, Нещо си противоречиш ,само на 5 или 10 или 15 купона си била ? или си получавала само 5,10 ,15 оферти . действай или не говори

Град
    plovdiv
    ами напълно нормално си е кво ся начи някой кат го прай за пръв път на 20 си е негов проблвма момичето се отворило навреме и си е нолмално да има толкова актове до сега и с толкова момчета нищо лошо не виждам аз Kittie_ подкрепам мнението ти 100%

Подкрепям мнението ви при мисълта че не ходя с някое момиче.Но аз ся съм доста влюбен и само като ви слушам неми се нравят такива работи. Предпочитам да бъда с едно момиче отколкото да скачам като моха от едно на друго ")

Повече от фен
    emmm dokat stane na 35-40 che i nagore shte ima edn hubava 4-cifrena broika myjlenca ...
    az pyk mislq che ne e normalno na taq vyzrast da lqgash s vseki koito si poiska(ne mi priemaite dumite bukvalno)
    be typo e...kurvensko
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Къде е проблема? Щом и се иска нека го прави!

Guest

Re: Това на какво прилича ?

Цитирай Първоначално написано от I_love_des1
    Ходих се една мацка, която скоро направи 17г и е правила секс с 10момчета (аз съм 10-я) , ходила е об6то с околко 15, забивала се с 10,на 14 са я отворили, правила е някоко пъти секс ей так сам0 за ебането без да ходят после! познавате ли и вие такива чудеса? как ви се струва ?
    e kakvo lo6o ima... za 3 godini e spala ob6to s 10 mom4eta tva zna4i 4e sredno se padat po 3 mom4eta na godina t..e na 4 meseca....edno mom4e....e tva ako e kurvensko...zdrave mu kaji mn dobre si e momi4eto evala

svikvai be pi4,sveta e palen s takiva
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Това на какво прилича ?

Цитирай Първоначално написано от I_love_des1
    za 3 godini 10 mom4eta? e kvo tolko we.. az li sam zle ili tuka naistina niama ni6to stranno.. i kvo kato e pravila sex ei taka samo za ebaneto? da ne bi da e pozvoleno samo na mom4etata da go praviat. ia se stegni!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

uBk@
    Guest

fen sam

A we manz ko se oplakva6 imal si super macka spala s 10 i kvo tolkova za tolova vreme edna kurva trqa da e spal s 30 kefi se na tva koeto ima6 i zaebi tiq kvo ti kazvat (-ne iskali da q poznavat) drug put ako mojeha da q ebnat edvali 6te6e da govori taka !

Kittie_ s teb sum i az) ne vijdam ni6to tolkova ujasqva6to v tova da se pravi sex bez vrazka,no razbira se vsqko ne6to si ima granici,ina4e znaete kak se kazvat podobni dami) puk i tova 4e Kittie_ e bila s 5 mom4eta ne zna4i 4e e bila na 5 kupona basi,ne e nujno s vseki sre6tnat,nujnoe da mu se kefi sq
    just play the GAME

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    BASI KURVATAAAAAA

Guest
    Za6to kurva be hora , mnogo si e stabilno momi4eto daje )

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Mi poznavam da - sebe si samo deto sum spala s 5 momcheta i 1viq pat beshe kat bqh na 15, inache napalno vqrvam i podkrepqm sex bez vraski priqtelski sex i sex za 1 vecher, predpochitam kogato sum v vraska no e po perverzno kogato nqma nikakvi vraski i nqma da sa pritesnqvam che na sledvashtiq den sha trqq im zvanish
    areda se wdim ya edna we43r 6ot i9 ay sam na su6tioto mnenie

Повече от фен
    А защо аз не съм попаднал на такова момиче все още Господи
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Ей такива жени уважавам....

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    BASI KURVATAAAAAA
    vervai si
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    А бе ... тая да не те зарази с някоя болест ..Внимавай !
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

:)

Добре бре широко сексуално скроени пичове и пички като ви се струва нормално ми даите конкретни реални примери, затова питах "познавате ли такива чудеса". Иии според мен не става въпрос за бройката и годините, а за начина и отношенито към ебането !
    примера: Басейн,дискотека,алкохол,з бивка с непознат 20+ пич, разходка с колата, секс в колата ииииии кой от къде е! ---> постъпка на уважаващо себе си момиче

Ами какво да ти кажа...всякакви ги има...
    Например една от моя клас. Ходи с някакво момче, влюбено в него, но той не и купува обувки и тя го зае**ва. И с момчетата е само заради паричките им...пука й дали изпитва някакви чувства...сега даже и телефон чакала от поредния...чудно ми е само къде ги намира такива заблудени дето да и се хващат на акъла... и е още на 16 представям си по нататък какво ще е...но живота си е нейн ще прави квото си поиска с него но ще съжалява както и останалите като нея!!
    така че не се учудвай...сега вече секи гледа да е нещо повече от другите и с тия си постъпки се мислят за гениални
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Guest
    Poznavam no tova e hubavo za men btw i taq naistina ebati Kurvata s izvinenie

смешна работа и това момиче не е добре курвенски номера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си