.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Вашия тип ! UPs

neznam na tazi tema kade i e mqstoto , ne e pri lubov no ne e i pri sex , no i za dvete moje da mine taka , 4e6ih da q prasna tuk . ta stava vapros po kakvi hora si padate
    - mnogo slabi
    -palni4ki
    -osobenno zakragleni
    -normalni
    slu6ah edno mom4e kak se radva6e , 4e priqtelkata mu bila malko po palni4ka i to4nite mu dumi bqha 'lele kak obi4am da q razdrusam qko , a kakvi cici ima ...trepa4 ...ne e kato onezi klio6tavite ' .
    vseki si ima pone ne6to kato tip , po kakvi madami ili gospoda si pada !! vie kakvo predpo4itate , koe vi prevli4a i vi kara da poludeeete . primerno kogato edno momi4e e palno ili pak malko po-palno zna4i li ,4e nqma da i dadete 6ans da e s vas ,za6toto se razminava ot Modela koito vsi4ki sa si sazdali ??pomislete i kajete svoeto mnenie . za vseki vlak si ima patnici

Guest

Re: Вашия тип ! UPs

Dammm.
    Vseki si ima kriterii po koito si izbira partiora.
    Az li4no harevam normalnoto teloslojenie.

az se kefq po-skoro na slabi4ki, fini momi4eta moje da ne sa suvsem slabi, no da sa dobre slojeni...no nikoga pulni

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Бил съм с адски слаба и с пълничкая. Нямам модел, стига да ми харесва душевно-чувство за хумор, весел '"човек".......

Попринцип мен ме кефят слабичките и НЕЖНИТЕ момичета !!!! ама пак е въпрос на вкус :Д

Повече от фен
    ami az primerno mn haresvam momcheto da e zdravo ...ne nqkyv relefen no kato cqlo po qkichyk...obache vsichkite mi priqteli do sega sa bili slabi...izvoda e che tva e poslednoto neshto koeto ima znachenie za men
    mnogo po vajno e kakyv e kato harakter i kato chovek
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

ami az haresvam atletichni momicheta sus normalno teloslojenie nito da sa slabi nito da sa debeli .. da sportuvat primerno ..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Mi i az ne si padam po klio6tavite ,no ne si padam i po debelite... moje bi predpo4itam normalnite i leko zakryglenite.
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

mi neznam az tezi mom4eta koito sam haresvala sa bili tolkova razli4ni edni ot drugi i po viziq i po haraktere 4e prosto ne moga da precenq . mislq 4e vav vseki slu4ai si ima izklu4enie.

Супер фен
    Град
    Варна
    За мен определено няма значение.
    Ходила съм и с доста кльощаво момче и със доста закръглено(към 100кг, беше като малко слонче ).
    Дали ще харесам няколко зависи от отношението му към мен и от характера му.
    Е разбира се и аз като видя някой пич със супер яко мускулесто тяло ми потичат лигите.... ама пък, ако момчето не е гръцки бог откъм тяло не би ми попречило да му се кефя.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    az si padam po slabichkite momcheta s dobro teloslojenie no sum bila i s po pulni momcheta
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

az si padam po normalno zakraglenite
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

men me drazni kogato nqkoi otpisva nqkoi tip 4ovek . primerno kaje aaa ne toq/taq i mnogo slab/a ili pak mnogo debel/a . ima hora koito ako otslabnat i napravo 6te pogrozneq ili i takiva koito sa hubavi malko po slabi i kato napalnieq si gubqt 4ara . nqma zna4enie prosto trqbav da se radvate na 4oveka do sebe si

Голям фен
    Град
    Sofia
    zavisi si ot 4oveka.. az imam mnogo pulni priatelki koito si namirat mom4eta bez nikav problem ..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    ;kfhf i.d/r

много слаби пи4ки само по терли4ки

Мъже харесвам кльощавички, а кльощави жени не харесвам - да има дупе и/или гърди поне
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

da si kaa 4estno 1to ne6o za men e liceto posle kolko e visoka ne obi4am mn visoki ne i mn niski ot 163cm do 178cm,180(se pak sum 193) tam nekade vajni sa i krakata i pohotkata (tva me kara da polydqvam ponqkoga),no liceto si e na 1vo mqsto tva e za fizi4eskoto ina4e obi4am jeni koito proqvqvat razbirane i sa nejni4ki dami ima sly4ai v koito daje samo tva mi trea(jalko 4e ve4e sa mn malko tia). obi4am kogato sum s neq da se zanimava s men i da mi otdelq pove4e vnimanie a kat me nqma da prai kvot iska i haraktera e bil vinagi po-vajen otkolkoto drygoto
    s jena ne sporq
    sqka6 s me4ka da se borq
    ili na radio da govorq
    to se 20 po-dobre sam da si burborq

Ми обичам добре сложени момчета Може да са мускулести....но може и да не са ....даже по-добре....А не като духне вятър да ги помести или да върви до мене торба с кокали....Трябва да има човек какво да пипне
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Сф
    ами аз най-много се кефя на височки момчета (около180) с мъничко коремче (ама мъничко де,не някфо шкембе :Д ) здравички,но не прекалено релефни макар че за мен винаги на първо място е държанието,характерът... падала съм си по много различни момчета,НО о чисто физическа гледна точка гореописния образ на момче е в състояние да ме изкара извън контрол

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Бил съм с адски слаба и с пълничкая. Нямам модел, стига да ми харесва душевно-чувство за хумор, весел '"човек".......
    що "човек"?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си