- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstveni li ste otzad(kum momi4eta)
kum momi4etata a moje i kum mom4etata ako ima pedali razni hehe![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Онова там не може да се нарече "девственост"![]()
Аз не съм![]()
Tova beshe dobyr vapros...![]()
![]()
az sum devstvena oshte tam ama moq priqtel tochi zubcite![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Mdammm
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
mi az ne sam
Ми нали аз си признахПървоначално написано от Baccara
И какво срамно има
![]()
adult sramnoto e 4e si si dala da ti skusat purdqlnika...ne 4e ima neshto losho no tva govori vse pak neshto za teb..
![]()
i az ne..i kvo?
стига приказки!
DuPeto Ne go DAaam!![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
какво говори за мен-може би че обичам да доставям удоволствие на мен и на приятеля миПървоначално написано от doktora
Ако това говори лошо-добре
![]()
Браво мила подкрепям те!!Аз също не съм девствена отзад но не виждам нищо срамно или лошо в това!!Първоначално написано от adult
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ще си говорим след няколко годинки![]()
И на мене преди години ми се струваше извратения и си виках" Аз? Такова нещо?? Никога!!! " Ама нещата се променят,хората също...идва момент когато виждаш нещата от друг ъгъл.Знаеш ли...сега като се върна назад и като се замисля за колко неща съм си мислила че няма да се престраша и че няма никога да ги направя...равносметката е,че никога не трябва да се заричашХубавото е,че всеки сам стига до своята истина,сам извървява пътя си.Може наистина никога да не го направиш,защото го смяташ за извратения.Но мъжът ти ще ти го поиска-това ти го гарантирам
Поне може след време да не го смяташ за нещо лошо.Не че аз съм фен-напротив,не го смятам за нищо особено,но е нещо,което трябва да се опита.Виж,групов секс никога не бих правила...айде да не се заричам
![]()
i az ne sum devstvena otzad
Ne sam i k`vo?
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
nqma koq deПървоначално написано от Baccara
to samo laja tyka ............
![]()
Не разбирам ,какво срамно има, в това че са те праснали анално?За някои аналния секс е по добьр от стандартния.Аз не сьм девствена в дупето
![]()
izvoda skypi moi e 4e vsi4ki si priznaha i naistina nqma sramno da si priznavate i tei kato gledam 95% ot potrebitelite v saita ne sa devici v dupeto a samo dopredi godina pak imashe takava tema i togava 95% bqha devici sveta se promenq tova e polojenieto horata syshto![]()
Левски шампион але але!
Da i mislia da si ostana![]()
Разцепили са ви дупетата, а? Лошо няма. Плякане да има е важното!!!