- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ?-s i malyk problem!
zdraveite -az i priqtelkata mi si pravim stra6en sex no sam zabelqzal 4e poslednite nqkolko pati kogato po4nem vsi4ko e mnogo dobre (smisal 4e tq se e podmokrila) i si e tip top -no sled parviq pat -natam vsi4ko se obarkva tq dosta izsahva i stava malko trudno i bolezneno za neq! za6to taka iska mda popitam -tq mi kazva 4e nei se e slu4valo dosega i 4e e ot prevazbuda! a na men pyk mi minava prez uma 4e e to4no obratnoto! kakvo moje da e!??? primerno sno6ti pravihme 4 pati sex i nakraq tq be6e tolkova suha 4e nqma na kade pove4e! az i kazah 4e ima gelove za taq rabota -a tq ne6te i da 4ue! dali naistina e prevazbudena ili ima ne6to drugo??? molq otgovorete!! blagodarq
Живей бързо,умри млад-бъди красив труп! - pff кои ли вярва в това!?
abe ne iskam da sam jestoka,no mislq 4e e suha 6toto ne se vazbujda,vazmojno e i da gre6a,nz...
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
Виж,всяко нещо си има границиЖенското влагалище,какъвто и феномен да е,все пак в един момент спира да призвежда т.нар коитален секрет-нещото,което го овляжнява.За тази цел има разни лубриканти,на които аз лично нямам доверие,но все пак ако тя реши-ще ви свършат работа.Друго: тази сухота не може да се дължи на превъзбуда
.Няма нищо лошо в това и не значи,че не можеш да я възбудиш,просто в един момент трябва да спрете
Природа,какво да се прави
![]()
mii az nali si karam i rabotq po neq i tq mi vikav off molqti se po4ivka! i trea spreme 4e mnogo q bolqlo posledniq pat daje neizdarja i sprqhme!
ami to 4-ri puti vse pak hi4 ne sa si malko , no mislq 4e tova ne e ot prevuzbuda ...vse pak ne sum mnogo sigurna , ne sum izpolzvala tiq ovlajnqva6ti gelove , no 6tom priqtelkata ti ne iska po dobre ne q karai ... e uspeh
a tq svar6va li?za6toto i s men taka be6e,kogato o6te ne znaeh kak da svar6vam.mozhe bi momi4eto prosto ne mozhe da se zadovoli i zatova iska pak i pak,vsmisal 4e tqloto q ne iska ve4e,a glavata iska..
стига приказки!
nar маи си права!и аз така мисля
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
emi vij sq postarai se sled purviq put pak da se namokrit.e. vkarai i tam nqkoi drug ezik da se podmokri i produljavaite sled 2-q pak i taka i taka
chak tolkova ne vqrvam da se e obezvodnila i da ne puska sokove
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
emi ... az sym e s toq priqtel .... !!!Първоначално написано от LiL`Juliete
![]()
![]()
![]()
Spored men e suha,zashtoto ne si e vazbudil dostatachno.![]()
![]()
ami tq za parviq pat e dosta mokra no posle nedostaty4no! az iskah s ezik no tq nemi dava-neznam 6o! mnogo e tapo nali! mojebi za6toto sled parviq pat ,namalqvam lubovnata igra dosta! i moje i ot tva da e!
Първоначално написано от MalkataDrusalka
4-ти пъти не са малко , както казаха и другите.. имай малко милост къмтфоита приятелка.. все пак тя не е надуваема кукла ,която не чувства..
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..