- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите?
какво мислите за безразборния секс
(T.7.) от правилата!
devil_girls_
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
az licnhmo sam protivpredpocitam da si imam seriozen priatel i da sam si samo s nego
bezrazboren?!?!? emi mili4ka ako si lqga6 samo s mom4etaa deto te kefqt (i bez tolkoz seriozna vryzka) ... si edobre , stiga da ne prekalqqqva6 , ama ako si lqga6 i s nepoznati... az li4no ne go odobrqvam s nepoznati , no .. ina4e s priqtel ei taka , moje i bez vryzka no pone da gi poznava6xaxaxa a we macka ne ti pomognah mnogo ama ...
))
mi protiv sam.. predpo4itam da imam redoven seksualen partnior,a ne da gi smenqm non-stop![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Emii zavisi ot glednata to4ka!!!no e po dobre s nqkoi kum koito ima6 nqkakvi 4ustva vse pak..
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
tvardo protiv sam
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
Ami ne go odobrqvam
1 Izliza ti lo6o ime
2 Moje6 da se 'sdobie6' s nqkoq bolest
3 Mnogo po dobre e da go pravi6 s 1 4ovek, no kogoto naistina si obi4ka6 :P
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
6to ve mn maniq![]()
bazika we
hah awe ne mislq che e mn rabota..po dobre s edin koito si te kefi..![]()
protiv sam
: AMG Corporation
::
e,pravi6 li go ili ne go pravi6,vse edno 6te ti narekat "kurva"...![]()
стига приказки!
o daПървоначално написано от suzanna
napravo e Mania :P
![]()
az sam tvardo protiv 6toto ne smqtam 4e 6te ti dostavi tolkova golqmo udovolstvie kolkoto tozi s lubimiq 4ovek.smqtam 4e v tozi s gadjeto ima ne samo ''ha na lqvo-ha na dqsno''no i 4uvstva i vzaimnost i to4no tva go pravi mn po perfecten,stoinosten i ka4estven.
TVURDO PROTIV![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Браво на вас момичета. Добре разсъждавате.Точно така. Не е хубаво това безразборния секс. Но дали така мислят и вашите приятели. Дано да е така. За мен лично зависи от 2 неща дали ще ми е яко или не. Ако си имам сериозна приятелка,както е сега, съм твърдо против, но иначе..... паткай на воля всички к**ви!!!!
s edna priqtelka pravim "prou4vane" kakva 4ast ot mom4etata i kakva ot momi4eta ne go odobrqvat i kva ne i taka mersi za otg
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
100% ProtiV![]()
еми к'во ги вадиш тия теми от гроба?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."