- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Планирате ли?
Обичате ли да планирате? няма значение дали за утре, след седмица или година.обичате ли всичко да е планирано или обичате изненадите и импулсивните неща?
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
i nai - malkoto ne6to si planiram
planiram mnogo ne6ta,ama mnogo ot tqh ne izpulnqvam..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Obi4am da si planiram nqkoi ne6ta, naprimer da otida nqkude ili da napravq ne6to. Oba4e mnogo rqdko se izpulnqvat, kogato si pravq planove. Sega naprimer planiram v subota da otida na disko i navivam horata okolo men :P ama da vidim dali 6te stane. 6toto obiknoveno v posledniq moment vsi4ko se provalq![]()
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
lichno az obicham da planiram dotolkova dokolkoto pri samoto pravene na planove se naslajdavaminache fantaziraneto si e druga rabota
ama inache predpochitam iznenadite mn se kefq na sluchainostta (samo hubavite iznenadi razbira se shtoto ponqkoga bez planove iznenadite sa loshi
)
И аз много планирам,ама...то сметки без кръчмар не се правят![]()
Повечето неща си ги планирам и може би затова оставам много разочарована,кокато нещата не стават така,както за съм искала да се получат!
izbqgvam, mislq 4e e typo
kolkoto pyti planiram ne6to tolkova pyti ne stava
da stava kvoto 6te, ne mi puka osobeno
Give me your best shot motherfucker!
хах....аз съм може би най-неорганизирания човек, който познавам....няма по хубаво от това да станеш сутрин с дъх на престояла паста за зъби и да незнаеш, какво ще правиш цял ден.
Ami da obi4am da si planiram vupreki 4e obiknoveno ni6to ne stava to4no po plan![]()
Planiram edinstven0 ak0 ima nujda da svyr6a ne6t0 vajn0! Ina4e .... kf0t0 stane :P
Планирам :P Обаче много често ми се объркават плановетеИ кат се объркат става една ...
Да не ви е работа
![]()
Аз си правя планове и никога не ства импулсивна съм и не спазвам това което съм си наумила напротив правя каквото ми се прави сега.
Винаги когато планирам нещо то се обърква и не става така както иска за тва обичам изненадите![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
По принцип вечно всичко планирам..и вечно накрая нищо не излиза и стават разни непредвидени работи..и ситуации в които се налага да бъда импулсивна![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...