.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: vapros

lova lova
    Guest

vapros

momcheta isam da vi pitam haresvate li po zakraglenki momiceta.imam v predvit ne debeli ami takiva kadeto sa po 52,53 kg i ima kade da hi hvane6?

Guest

mi moje

az li4no haresvam momi4eta s 4ar 6tot i az si haresvam edno po zakrugleno momi4e i tva izob6te ne me ebe vuprosa e 4e tq ne me hares
    va

Не можеш да кажеш ей така, че закръглените момичета са 52, 53кг. То си зависи много и от височината!
    Например всеобщоизвестната Зара е над 54кг, ама не беше закръглена, нали?
    Е, освен ако за слаби имаш предвид анорексички, де...

zakrygleni da ,no ne i mn debeli
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

Emi i za men okolo 50-55 kg momicheta mi haresvat no ne nqko deto e 150 i da e 50 de :}}}

Guest
    аз познавам един младеж дето харесва само закръглени мога да ти дам телефон ако искаш

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Само комплексари и мастурбатори ще ти кажат, че трябва да си 160см и 40кг, за да се класираш. А, да, и хора, които изобщо не се интересуват с каква са, стига да я опънат довечера.

Просто е прекалено относително доколко е красиво - къде са разпределени килограмите, какво ти е лицето, какви дрехи си свикнала да носиш, доколко е стегната ситуацията.

Аз лично си предпочитам мекички ^_^ Като я хванеш за дупето да ти стане едно такова густо :P Но пък за сметка на това лицето да е слабо. Затова пък, кръглите лица са специалност на някои мои приятели. Така че..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си