Ами и аз уча там, в 8 клас съм. Засега ми харесва, тази учебна година минава страхотно. Попаднах в класа, където са "зубарите" хаха, така де, хората, които знаят английски най- добре. По ирония и по необясними причини за мене, ние уж учим най- много. Еми към края на 2ри срок се изравниха всички по натоварване, което в 8 клас почти го няма. Е да, имаме домашни, правим проекти, но нали именно това е смисъла на институцията училище Аз открих среда, в която да се движа, и съм доволна. Имам верни приятели в моя випуск, а и сред по- големите май Да, има деца на мутри, даже имам познати такива, но и те са общо взето хора, нали се сещате. Има и зубари. Има и емота,метали, кифли и така нататък Общо взето утилище ебати кво да е! Е съгласна съм, че понякога болезнено много ми напомня на типичната американска гимназия като от филмите... Но дреме ми Бягането от час е по- трудноосъществимо отколкото в държавните училища, но не е невъзможно- лично бягах 2 пъти тази седмица В 9 клас е трудно, защото изведнъж предметите стават около 3 пъти повече, но се преживява. Имам надежда, завърша 12 клас, пък и като гледам какви хора оцеляват...
Така че, ако имате амбиции да учите в ACS, не оставяйте хората, които пък нямат никакви, да ви дърпат- въпрос на ваш личен избор