Случайно попаднах на този форум и ми стана инетересно какво пише тук(аз уча за 2ра година в Американския) и бях доста неприятно изненадана. Все още не се интересувам от дипломи и такива неща, но искам да отбележа, че у-щето е доста добро. Мит е че у-щето е пълно с разни връзкари, зубъри и т.н. Повечето хора наистина са умни, но това не пречи на социалното им развитие. Има мн забавни хора , както и доста простаци, но тфа го има във вс у-ща. Дисциплината зависи предимно от учителя, но ние прекарваме повечето часове с разни интерактив занимания, които са достатъчно занимателни. Хубавото е че ни карат да мислим, а не просто да запомняме разни дати и факти. Карат ни да ги осмислим. Имаме мн интернешънъл учители, които са по-млади и хем си тренираме англ хем е по-забавно. Заслужава си да учиш в американския предимно заради извънкласните занимания защото това е различното. В началото е стресиращо да се спряваш с толкова мн задачи, но това ти остава умение за цял живот. Аз се паднах първата година при Мис Иванова(за мен тя е най-добрата учителка по англ) и научих повече англ отколкото за 7 години преди това. Иначе аз предимно се записах, защото като отидох на изпита ми се видя супер зелено и яко И за бъдещите акс-ци първата седмица е най-яка винаги. И м/у др таксата е 2795 евро, не е 5500 за всички