.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Как? :(

Guest

Как? :(

Здравейте! Ходя с гаждето си вече половин година, но тръпката като че ли отмина...не изпитвам към него онова, кеот изпитвах вначалото.... знам , че той много ме обича и не знам как ще реагира, ако го скъсам... Не ми е толкова приятно вече да съм с него... Моля ви, дайте някакъв съвет как да му го кажа и да го зарежа по-тактично... [-o<

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Отиваш и му казваш, това което мислиш. Това което ти искаш да му кажеш и което можеш да му кажеш.
    Каквото и да те посъветвам да изпозлваш като извинение, ще звучи изкуствено от твоята уста. Пък и сте били 1 година заедно, мисля, че поне едно хубаво обяснение му дължиш...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ako naistina te obi4a nqma na4in po koito da mu kajesh i nego da ne go zaboli.Nai-dobre e da badesh napalno iskrenna s nego.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Abe dori i toi da ne te obi4a ve4e pak 6te mu e kofti .Tui 4e kakvoto i da prai6 toi pak 6te se sduxa ot tova 4e go kusa6

Ами както и да го зарежеш, няма кой знае какво значение... и най-голямата не*бавка да си пак ще ти е куцо само от самия факт, че някой те е отхвърлил. Че така де не е първия нито последния..Не се притеснявай и му кажи това, което мислиш и чустваш Успех

Мега фен Аватара на koalka
    Както и да му го кажеш, определено няма да му стане приятно, но трябва да му кажеш истината.Няма смисъл да сте заедно, ако не искаш да си с него.Така се измъчваш сама.

Guest

Re: Как? :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Ходя с гаждето си вече половин година, но тръпката като че ли отмина...не изпитвам към него онова, кеот изпитвах вначалото.... знам , че той много ме обича и не знам как ще реагира, ако го скъсам... Не ми е толкова приятно вече да съм с него... Моля ви, дайте някакъв съвет как да му го кажа и да го зарежа по-тактично... [-o<
    Кажи му,ч е искаш бебенце и ше те наебе и ше те зареже Яко ше стане 100% после баща ти ше те трашка за луканка хххахаха!!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ako naistina te obi4a nqma na4in po koito da mu kajesh i nego da ne go zaboli.Nai-dobre e da badesh napalno iskrenna s nego.

Подкрепям
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Наистина каквото и да му кажеш ще го заболи и ако истински те обича ще го преживява трудно следващите месеци..от личен опит го казвам,но по-добре да прекратиш връзката възможно най-скоро,за да не става по-зле и за двамата
    DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си