.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Help!!!

az__
    Guest

Help!!!

imam sledniq problem ... naposledyk priqtelkata mi ne iska da prawim SEX moje bi ot okolo mesec ... i dnes i kazah 4e masturbiram i tq mnogo se potrese ot tova... obidi mi se i t.n.... pyk az nes e 4uswam winowen obqsnih i 4e go prawa na 4isto fizi4eska onsnowa.. ..

kajete, ima li prawa da mi se syrdi... i kakwo da naprawq 4e pak wsi4ko da si e kato predi....

mersi ;]

Guest
    mi az\ sam momiche i licno az ne bih se rasardila na priatelia si zaradi tva che mastorbira.
    pogovori s neq za6to ne iska da pravite sex moze ne6to da ti se e rasardila ili da niama cuvstva kam teb vece

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    e taq kvo iska be
    kato nepyska na ru4na da se blagodari 4e ne si yti6ul pri druga
    : AMG Corporation ::

Cyberdyne_101
    Guest
    Тя в час ли е Пич определено няма за кво да се сърди Ама да се сърди ще и мине

Shtom ne si i izneveril s druga kaw e problema ?
    "Freedom is the right of all sentient beings."
    "Experience is the benchmark of maturity."
    "If you look first, you may not leap."
    "Among the winners, there is no room for the weak."
    "Consistency is victory."

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Voivodata
    Shtom ne si i izneveril s druga kaw e problema ?
    qvno momi4eto si misli,4e toi i izneverqva s rukata si
    mi nz,az na neino mqsto ne bih se surdila,ako gadjeto mi mastrubira.. ne vijdam ni6to lo6o...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

spored men nqma pravo da ti se sardi,tva da masturbira6 e savsem estestveno i ne poznavam mom4e koeto da ne go pravi,taka 4e govori s neq pak i i go obqsni!!!
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lubov_f
    spored men nqma pravo da ti se sardi,tva da masturbira6 e savsem estestveno i ne poznavam mom4e koeto da ne go pravi,taka 4e govori s neq pak i i go obqsni!!!
    absoliutno mn mi e stranno shto za momiche bi se razsurdilo na takova neshto...stranna rabota

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    E .. за ко тряа да ти се сарди ... тя не ти пуска ..тя си е виновна...
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Цитирай Първоначално написано от KeiTh
    E .. за ко тряа да ти се сарди ... тя не ти пуска ..тя си е виновна...
    И аз сам на това мнение!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Ami moje da se e obidila ot tova 4e si i kazal 4e mastrubira6 ili..........nz kak si i go kazal i .....deda znam govorete pak!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Ti trqbva da i se sardi6, a ne tq na teb! Puk i trqa da se radva, 4e ne si q zarqzal za deto ne ti puska ili 4e ne si i izneveril
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Sega trqbva da se izvini na teg ot tvoq strana

kvo da ti kaja .. kvo se surdi za takiva gluposti neznam .. da ti kaja mislq che e nqkoq malka ii .. ne i e doshul ukula v glavata .. i sq sa chudi kvo da izmisli i zatva se prai na surdita da ne ti puka .. ako trq i tegli edna maina i da ne ti puka mnoo
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Guest
    am tq taq e mn typa(s izvinenie) ama mislq 4e ne se syrdi naistina za tva a moje bi go izpolzva kato pretext pitai q da ne ti se surdi za drugo
    moq priqtel su6to masturbira kogato napr ne pravim sex edna sedmica poneje ne sme imali vreme ili ne6to si tam i toi si mi kazva koga masturbira i de da znam az mu se radvam 6toto nali mu stava hubavo v kraina smetka a az obi4am da mu e hubavo taka 4e hvani go stegni malko tva tvoito devoi4e za6toto ti si muj i si ima6 svoite potrebnosti

Gostenkata;)
    Guest
    А има и др отговор на въпроса!Щом не ти пуска от месец а сега ти се сърди заглупост значи или иска дати каже че вече не иска да е с теб или има някакъв личен проблем!Но можеш да разбереш или от най добрата й приятелка или от самата нея!УСПЕХ

emi pi4 , neznam kakvo moga da ti kaja , ama tq nqma nikvo pravi da ti se cup za k`vo li ne 6toto tq ne e prava ..... ! kato ne ti puska , ti ne si dlyjen da se pylni6 dokatoo nakraq ne se spuka6 , a i t`va e normalno , i moq priqtel go pravi kogato e na suho za ... okolo 1 sedmica , 1 i povina e du6ice , neznam ili e super ... izvinqvam se ama - ligla ili prosto ne6te da te razbere , govori pak s neq , a ako tq se pravi na oborotna i ne6te da ti puska i te ostavq taka ... mmmm SORRYC mnoog i az sym momi4e , no vse pak da ti vliza v polojenieto , a ako ne ... mainata i i t`va e .. spored men , aide du6ko UsPeH !!!!

Ми да ти пуска като не й кеф да си биеш чекийки.

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    emi tupo e bilo 4e si i kazal shoto siurno si e pomislila 4e ne ti e haresa sexa i ti se e po dobre na ru4na..ama opitai se pak da i obesni6 i i podari 1 qk sex;]
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

tq bolna lie kfa e taq tvoita?!? mn qsno che sha masturbirash nidei sa chuvstva vinoven,mi zemi q posuvetvai i tq da pochne
    които подбира мастурбира

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми ако гаджето ми лъска нямам нищо напротив

Супер фен
    Град
    Мбабане
    алооо, някой гледа ли шибаните дати ?

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    алооо, някой гледа ли шибаните дати ?
    хахах аз лично не ги забелязах сега ги видях

Голям фен
    hm mi stranno e!sigurno si misli 4e dori i da ne pravite sex ti nqma da masturbira6!ama tav sa si nujdi!taka 4e ne mislq 4e tr da te sadi ti vse pak si mom4e!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е лошо. Аз нямам нищо против. Е,не искам да ми казва като го прави,но знам че е така и не мисля,че е изневяра. Човещинка си е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си