- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Help!!!
imam sledniq problem ... naposledyk priqtelkata mi ne iska da prawim SEX moje bi ot okolo mesec ... i dnes i kazah 4e masturbiram i tq mnogo se potrese ot tova... obidi mi se i t.n.... pyk az nes e 4uswam winowen obqsnih i 4e go prawa na 4isto fizi4eska onsnowa.. ..
kajete, ima li prawa da mi se syrdi... i kakwo da naprawq 4e pak wsi4ko da si e kato predi....
mersi ;]
mi az\ sam momiche i licno az ne bih se rasardila na priatelia si zaradi tva che mastorbira.
pogovori s neq za6to ne iska da pravite sex moze ne6to da ti se e rasardila ili da niama cuvstva kam teb vece
e taq kvo iska be
kato nepyska na ru4na da se blagodari 4e ne si yti6ul pri druga
: AMG Corporation
::
Тя в час ли е![]()
Пич определено няма за кво да се сърди
Ама да се сърди
ще и мине
![]()
Shtom ne si i izneveril s druga kaw e problema ?
"Freedom is the right of all sentient beings."
"Experience is the benchmark of maturity."
"If you look first, you may not leap."
"Among the winners, there is no room for the weak."
"Consistency is victory."
qvno momi4eto si misli,4e toi i izneverqva s rukata siПървоначално написано от Voivodata
![]()
mi nz,az na neino mqsto ne bih se surdila,ako gadjeto mi mastrubira.. ne vijdam ni6to lo6o...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
spored men nqma pravo da ti se sardi,tva da masturbira6 e savsem estestveno i ne poznavam mom4e koeto da ne go pravi,taka 4e govori s neq pak i i go obqsni!!!
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
absoliutnoПървоначално написано от Lubov_f
mn mi e stranno shto za momiche bi se razsurdilo na takova neshto...stranna rabota
![]()
E .. за ко тряа да ти се сарди ... тя не ти пуска ..тя си е виновна...![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
И аз сам на това мнение!Първоначално написано от KeiTh
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
Ami moje da se e obidila ot tova 4e si i kazal 4e mastrubira6 ili..........nz kak si i go kazal i .....deda znam govorete pak!!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ti trqbva da i se sardi6, a ne tq na teb! Puk i trqa da se radva, 4e ne si q zarqzal za deto ne ti puska ili 4e ne si i izneveril![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Sega trqbva da se izvini na teg ot tvoq strana![]()
kvo da ti kaja .. kvo se surdi za takiva gluposti neznam .. da ti kaja mislq che e nqkoq malka ii .. ne i e doshul ukula v glavata .. i sq sa chudi kvo da izmisli i zatva se prai na surdita da ne ti puka .. ako trq i tegli edna maina i da ne ti puka mnoo
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
am tq taq e mn typa(s izvinenie) ama mislq 4e ne se syrdi naistina za tva a moje bi go izpolzva kato pretext pitai q da ne ti se surdi za drugo
moq priqtel su6to masturbira kogato napr ne pravim sex edna sedmica poneje ne sme imali vreme ili ne6to si tam i toi si mi kazva koga masturbira i de da znam az mu se radvam 6toto nali mu stava hubavo v kraina smetka a az obi4am da mu e hubavo taka 4e hvani go stegni malko tva tvoito devoi4e za6toto ti si muj i si ima6 svoite potrebnosti![]()
А има и др отговор на въпроса!Щом не ти пуска от месец а сега ти се сърди заглупост значи или иска дати каже че вече не иска да е с теб или има някакъв личен проблем!Но можеш да разбереш или от най добрата й приятелка или от самата нея!УСПЕХ![]()
emi pi4 , neznam kakvo moga da ti kaja , ama tq nqma nikvo pravi da ti se cup za k`vo li ne 6toto tq ne e prava ..... ! kato ne ti puska , ti ne si dlyjen da se pylni6 dokatoo nakraq ne se spuka6 , a i t`va e normalno , i moq priqtel go pravi kogato e na suho za ... okolo 1 sedmica , 1 i povina![]()
e du6ice , neznam ili e super ... izvinqvam se ama - ligla ili prosto ne6te da te razbere , govori pak s neq , a ako tq se pravi na oborotna i ne6te da ti puska i te ostavq taka ... mmmm SORRYC mnoog i az sym momi4e , no vse pak da ti vliza v polojenieto , a ako ne ...
mainata i i t`va e ..
spored men , aide du6ko UsPeH !!!!
![]()
![]()
![]()
emi tupo e bilo 4e si i kazal shoto siurno si e pomislila 4e ne ti e haresa sexa i ti se e po dobre na ru4na..ama opitai se pak da i obesni6 i i podari 1 qk sex;]
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
tq bolna lie kfa e taq tvoita?!? mn qsno che sha masturbirashnidei sa chuvstva vinoven,mi zemi q posuvetvai i tq da pochne
които подбира мастурбира![]()
еми ако гаджето ми лъска нямам нищо напротив![]()
алооо, някой гледа ли шибаните дати ?![]()
хахах аз лично не ги забелязах сега ги видяхПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
hm mi stranno e!sigurno si misli 4e dori i da ne pravite sex ti nqma da masturbira6!ama tav sa si nujdi!taka 4e ne mislq 4e tr da te sadi ti vse pak si mom4e!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Не е лошо. Аз нямам нищо против. Е,не искам да ми казва като го прави,но знам че е така и не мисля,че е изневяра. Човещинка си е!