- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOLKO 4ESTO PRAWITE SEX S GADJETO SI????
kajedte spored was kolko 4esto rtrqbwa da prawite sex s gadjeto si za6toto s moito ne mojem da izlezem na glawa.. men postoqnno mi se ebe.. a tq ne 6te...
Spoko, v edin moment shte stane obratnoto...
pri nas e razli4no slus4valo se e v edin den 5 puti
: AMG Corporation
::
На който,колкото му се иска и да не го е срам да си поиска! ХАхахахаИ рима има даже!:Р
Каквото и да правиш,прави го с финес!
Всеки ден ( освен когато съм неразположена де) даже понякога и по няколко пъти на ден
Emi pri men e obratnoto az postoqnno iskam sex a priqtelq mi neshte!?
Добре, бе, хора!Кога изобщо намирате време?!??И още по-важния въпрос - къде го правите толкова често.Аз единствено се сещам за купони, ама пък баш секи ден да има купони и толкова често да го правитее...Просто не ми го побира ума...На улицата ли го правите??!?Разкажете плийс и това, щото ми е мн интересно.Аз например не мога да заведа някое момиче у нас, тъй като теренът обикновено е зает.Пак ще попитам - КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ И КОГА ДА МЕ ЗЕМАТ МЪТНИТЕ ГО ПРАВИТЕ?!??
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ами различно ..1 път в седмицата ...понякога и поече ... :P
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Всеки ден по 3-4 пъти!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
ama da ve
nii go praim po 20 puti na den, daje ne 20 mi 200 puti
drugo osven sex ne pravim...
Em mogato ima vyzmojnost i seki den samo da imame jelanie.Inache sredno se pada po okolo 3 pyti na sedmica:}}Shto se otnasq kade go pravim v mi v kyshti :}}}
У нас бе моме.... или у тях или в на някой вилата или в наща вила или пак у нас или пак у тях или класика - в някоя тойлетнаПървоначално написано от morsmordre
места много време малко....ама виж ся не на секи план графика му е кат твоя и нема ни каде ни с кои ни кога.... схващаш ли тънката ми мисъл?
awe man ti samo za eban li mislish s taq glava opa ti mai mislish s dolnata si glava samo dea ne trqbva da e taka da znaesh man )
![]()
Е, че и аз живея сам на квартира - приятелката ми също и въпреки това не сме правили секс от... миналия четвъртък, значи 10 дни. Ще ви дойде и на вас друго на главата освен да се праскате по цял ден и само за това да мислитеИма и друго в живота ... ангажименти извън леглото
![]()
Рядко-не че нямаме желание,ама няма къде-и у нас и у тях все има хора и не става!Ама пък като се случи е като за световно!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси хораа.....секса ли е най важно в една връзкаа....а аз се притеснявах че мой та връзка е само на сексуална основа...жестотко съм се лъжела...аз не бях правила секс с гаджето си 3 месеца..след като щях да бъда МАМА...секи ден ли...даже не по веднъж а ако е възможно и по 10-на пъти....пффф...ебаси хората ебаси чудото
![]()
![]()
![]()
redovno vapreki 4e e na periodi ponqkoga e vseki den a ponqkoga prez nqkolko abe kakto doide![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Всеки ден, поне по веднъж. Но естествено, че секса не е най-важното в една връзка. Според мен няма значение това колко често го правите. Ама наистина и аз мисля, че след време на нея ще й се иска повече. Мен отначалото ми се искаше мах 1 седмично, а сегаа... доста повече.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
по принцип колкото пъти се видим в седмицата на ден по 1-2 със сигурност. а когато аз не съм на училище и той не е на работа (тоест като сме по цял ден заедно) сме стигали до 7 пъти![]()
emi почти всеки ден, но вече съм ерген хахаха