.

Виж резултатите на анкетата: Kakyf fen si na Evanescence

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Mega fen

11 42,31%
  • syper fen

3 11,54%
  • kefyt me

6 23,08%
  • haresvat mi no nishto poveche

3 11,54%
  • ujasnii saa ..

1 3,85%
  • blqkkkzz..

2 7,69%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: eVaNeScEnCe:D

и те не ми харесват.не знам защо,ама просто не ми допадат

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами естествено, че ЛП и Еванесънс не те кефят... Ти слушаш бритни(разбрах по аватара и подписа )........

Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
    Ами естествено, че ЛП и Еванесънс не те кефят... Ти слушаш бритни(разбрах по аватара и подписа )........
    i madona
    napravo mi vze dumite ot ustata

Любовта е най-висшата степен на омразата

Mi na men li4no tva mi e edna ot lubimite grupi4ki...

Guest
    Малеее...Тея ебанесънс били големи звезди в България...Малее...Тука на богове ги напрайхте. Тъкмо когато реших че нео-метъла по света е мъртъв, някви тъпи 9 годишни лапенца ми разправят как лп и ебанесенс им давали желание за живот...Те с тея супер еднакви и депресантски песни аз направо ше се гръмна. Просто повече от 1 мин не мога да ги изтрая тъпите комерсиални лайна. ДА! ЕВЪНЕСЕНС И ЛП ПРАВЯТ МУЗИКА ЗА ПАРИ. ТАКА Е! И вие сте зле щото им се вързвате. Пускат ги по MTV. Toва е най-безбожната телевизия. Промива ви мозъците. Виждате че там всичко е перфектно. Ма не е така. Пуснете си нещо стойностно и си затворете устите, ами по-добре да ви изчакам да пораснете. Все пак като сте на по 11-12 години. Просто не виждам друга прична да им се кефите. Трябва да е от тва, че сте малки, а ако не сте, значи сте ИДИОТИ! ТОЧКА!

hahahahha gosta mnoo naperen!!!vij kvo 6ti kaja tuka nqma 9 godi6ni lapeta,a hora s mneniq.Vseki haresva razli4ni ne6ta!!!Edin Evanescence,drug L.P. treti nz kvo!!!Nqma6 pravo da obijda6 mneniqta ni!!Vse edno az da ti kaja ti si IDIOT 6toto ne hareasva6 evanescence i L.P ,kakto ti kazva6 za tezi,koito gi haresvat!!!!Po-dobre zamul4i i si slu6ai 6lagerite

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Ами наречи ме ИДИОТ де! Аз знам че не съм, нали не слушам ЕБАНЕСЕНС!

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Adski me kefqt tezi Evanescence!Glasut na Amy e napravo nezemen.Adski me kefi barabanista kak izglejda,ama ne mu pomnq imeto
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Кой каквото ще да казва, Evanescence са страхотни, а в песните им има много смисъл, за разлика от песните на много други групи.

Супер фен

:)

ne sa lo6i no si e drugo klasikata ot neo metalla korn i ot haevy metalla metallica

Ми кефят ме. Какво значи "мега фен", "супер фен"...
    Но има и по-добри от тях, но и аз се присъединявам към твърдящите, че Еванесънс за бъдещето на метъла. Рулират

Guest
    Нито една малоумна група дето я пускат по MTV не е бъдещето на метъла. Ебанесенс са точно такава! NU-METAL-а на сапун!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си