- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За всички патриоти
ПАТРИОТ
Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
залага си и жената.
И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
изяда си и месата.
Христо Ботев
Мисля, че Ботев е казал всичко по въпрос. Идиотските ви спорове на тема "да остана ли в България или да замина за чужбина" са не само глупави, но и адски смешни. Използвате същите изрази и крилати фрази, високопарни дрънканици, думи отдавна изгубили смисълът си, които съм чувала и от вашите родители![]()
ПС: Моля не превръщайте темата ми в същата помия като останалитеДаже бих помолила Цецо или Цоки, ако четат това да ми заключат темата
Благодаря
![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
Znaesh li ot chasti sum suglasna s teb no ne s vsichko che se prekalqva s krilatite frazi otdavna zagubili smisula si i si prava opredeleno e napulno bezmisleno i tupite vuprosi ot sorta da ostana da zamina dali da dali ne sa veche banalniako obichash stranata si shte ostanesh ako li ne prosto ischezni
nie sme si strashna strasna s istoriq s koqto ne vsqka durjava moje da se pohvali i ezik i vsichko :P no ima i edin problem che sushtatat taq strashna strana q prevurnaha v smetishte na bogati kopeleta s hubavi koli i bezstoinostno samochustvie misleiki se za bogove
vladeeshti edna naciq susipaha ni durjavata i zatova horata zapochnaha taka da bqgat
no ot druga strana ne opravdavam nito edin ot tqh zashtoto hora s bqgane problemite ni nqma da se reshat
po dobre ostani i se bii do krai za huibaviq si jivot otkolkoto da izbqgash i da zabravish ot kude si i kude si roden
az sushto bqh v chujbina i do sega ne se bqh zamislqla po tezi vupros
i no znaesh li kohgato si daleche tva e gotinoto che ti prosvetvat za teq neshta az imah neshtastieto da jiveq pod edin pokriv s rusnak rodolubec
![]()
![]()
koito vseki den mi istukvashe kakva oprekrasbna durjava bila rusiq i az si pomislih
abe toq zza kuv se misli da ne bi rusiq da e edinstventaa strana s istoriq v kraina smetaka i nie bulgarite imame neshto u nas obache malko ot nas go namirat
po chesto se otkazvat po sredata
![]()
![]()
i zahvurlqt mechtite si neznam vie ste na red az taka mislq za vas neznam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подари ми целувка - подари ми мечта,Подари ми прегръдка - подари ми нежен миг ,подари ми себе си и ме направи най - щасливата жена !
Vsichkoto patriotar da mi iade mudite da mi iade.
zapo4vam da se ot4aivam ot vasqvno ne 4etete.tolkova li e...trudno da vidite,4e suni IZRI4NO E KAZALA DA NE SE PI6E V TAZI TEMA?!ina4e za6to 6te6e da moli da zaklu4at temata?!za6to prosto ne uvajite tova koeto tq e pomolila
![]()
edinstvenata pri4ina poradi koqto pi6a tova e 4e prosto...stra6no mnogo se qdosah.ako moje6e otnqkude da vi vidi...![]()
i az 6te pomolq ceco,coki,aia ili ^npocTo^a3^f da zaklu4at temata i da iztriqt postoveteako iskate de
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата