Негрите са по - добре от нас в много отношения. Ти, боклук такъв нямаш никакво право да слагаш цяла една раса под общ знаменател! Я си помисли кой си ти и тогава казвай кой лош и кой не! Ти моето момче така като ти гледам постовете си мисля, че едва ли си на повече от 13. Само лапета говорят така и си служат с обиди, защото куче, което лае не хапе! Точно това се отнася и за теб. Ти можеш да ми кажеш, че съм тъпа, проста или пък да ми кажеш "Майка ти стара"...можеш да изръсиш каквито и да било обиди, но на мен въобще не ми пука, защото не си важен за мен! Ей такива паразити като теб свършват в някой ъгъл и спринцовката на земята или пък в затвора! Ти някога да си общувал с черен? Не, нали?! При тях е така също както и при нас! Има си добри и лоши хора! Аз лично мисля имам приятел, който е черен и е много добър и искрен човек. И защо ли, когато си вървим много често става, че някой бял се е втренчил в него? Става така, защото българският народ е забутан в на кучегто задника и не може да живее както американците, германците и т.н. Ние все трябва да мислим най - лошото и да гледаме в на другия чинията. Може и да влезем в ЕС, но хората никога няма да се променят, защото българите са най - алчният. Има хора като мен, които мислят, различно и не завиждат на другия, когато му се е случило нещо хубаво. Е аз мога да кажа, че така са ме възпитали родителите ми и се гордея с това. Черните хора не са виновни, че са черни...аз бих се гордяла...та бях започнала да казвам с какво са по - добри:
1. Страхотни гласове имат...не е тайна, че те са по - добри певци от нас.
2. Отнасят се много по - нежно с една жена от колкото с някой бял нехранимайко, който ще те наебе и ще си тръгне.
Има още много неща, които бих изброила, но има ли смисъл да говоря на глупаци!