Цитирай Първоначално написано от KGW
Madam,mai ti si tazi deto e na 13.A dali sum obshtuval s chernokoji,da,obshtuval sum,osnovno sus shutove.Teb kato te gledam ot malka si ebana i zahvurlena ot belite nehranimaikovci i poneje tiah si gi minala veche vsichkite,sega si se prehvurlila na chernite.Sled tova jultite li shte sa na dneven red.Po-dobri pevci ? Ako si padash po maimunski zvuci super.Drugo osven tova ne mojesh da izbroish,zashtoto tolkova ti stiga i akula.A za sprincovki i zatvori,mai tvoite cherni seks-partniori sa tezi deto osnovno sa na pompa i v pandiza.Ama tova ot televizora niama kak da go znaesh zashtoto sigurno vashte oshte ne te puskat i do magazina,"KAKO".
Sega za drugata mijiturka,bezpolovoto izchadie,amy lee:
Skupa-Skupi-Skupo kaji mi ako ne po tova kakvo si dal na tozi sviat se izmerva akula ti ? Ili iskash primerno da postavish edin Bethoven do edin primat kato 2pac ? Ti osven protiv sebe si,kato gledam akula ti,protiv drug ne mojesh da varvish.Idi sega ... osmuchi edin cheren jezul...vikni black power i si liagai.

Хихи. Просто нямам думи. Тази тема изцяло показва манталитета на българина, като такъв. Като не знаете с какво да защитите или да нападнете негрите и започвате да се обиждате един друг. KGW, не знам на колко си години и не ми пука. Няма значение на колко е години човек - чувала съм и 50 годишни хора да говорят като теб, а съм чувала и 5 годишни да ти противоречат. Тъпото е, че никой не може да те убеди, че не си прав. Има много големи боклуци сред белите и има много свестни хора сред черните. Жестоката истина е, че Еди Мърфи е много по-добър актьор от Леонардо ди Каприо. Еминем пък е много по-добър от 2pak (поне за мен). Няма да говоря за бели издънки, които ме карат да се срамувам като Бритни Спиърс. Тук соча известните личности, за да се добие някаква обща представа. Излишно ли е да подсещам, че президента на ООН е негър? А за Буш коментар нямам. Тъй че ги има и двата варианта и е доста зле да се говори, че всики черни са лоши, а всички бели - добри.