- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Izvratena li sum???
am da vi pitam izvratena lisum 6tom gledah snimki za sex s jivotni i se samozadovolqvah togava izvratena li sum mi e interesno
spored men ne,no mislq 4e nakraq 6te ti stane gadni4ko!
стига приказки!
И според мен не си - просто търсиш разнообразие , нови неща![]()
I spored men ne si!!! :P
Сигурно не си, но продължителното самозадоволяване чрез гледане на такива неще могат да те подтикнат в по-късен етап към извратеност.
не си миличка не се притеснявай. Само внимавай какъв домашен любимец ще си вземеш![]()
Abe milichka i da si i da ne si k'fo ti pyka nali te kefi ?![]()
rEsPeCt My sHiTzZ
Да, олигофренско е, но ти явно се гордееш с този факт...
ne si izvratena, kupi si konПървоначално написано от Анонимко
Spored men si izvratena, drugite kazvat 4e nesi 6toto sigurno i te gledat. I az sam gledal s kon ,ama samo vednaj i ot togava se 4uvstvam izvraten! Se pak tva sa jivotni
ti si nai izvratenata ku4ka na zemqta ve ei .q sa isaznai ma shte iskash da lapash na kon.ko ta nqmerq koq si shte ti s4upq glavata zoofilka ti eba maikata izvratena
tupa selska buca.6to ne si kupi6 hamsteri i ne si gi pusne6 v slivata
pfuuu ...... alooo du6ataa osyznai see .... emi az mislq 4ee ... e leko izvrateno i 4ee ... a we ode da znam , spored men e super sduhvaciq ....
Абе я остави снимките. Пробвай наистина![]()
![]()
И не ги слушай другите, те лъжат :Pсамо ти казват каквото ти се иска да мислиш(че си нормална)
ама не си... :P
Или си много зле или пък нещо послъгваш![]()
избери си
![]()
ami izvrateno e mnogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spored men NESI IZVRATENA shtom te kefi da se samozadovolqvash na takiva snimki(vapreki 4e ima i po zabavni)![]()
a m/u drugito shto ne probash da napraish svirka na nqkoe kuche.
(samo ideq,nishto li4no)
Kak da si sloja kartinka na Podpisa ???
izvratena ne ... po skoro samata ti si edno malko jivotno.
Izvratena li ... ti si ludaKak moje6 da gleda6 kak nqkvi kone naprimer se praskat i na teb tva da te kefi
... 6a napylni6 kasi4kata na nqkoi doktor, ose6tam az
![]()
ako te e vazbudilo samiq sex s jivotnoto si malko izvratena na4i![]()
izvratena si...
Как ще си извратена бе.. глупости.. Ай да ти пусна ако искаш псето няколко пъти, че нещо се е надървило тия дни, а нямаме женска..
AXxaxAx amI n3n1m na men mi se stuva izvrateno , no 6tom na teb ti haresva ...... :P
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Извратено си е...!![]()
Каквото и да правиш,прави го с финес!