.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    ASAKA
    Guest

Турска чикия

Я кажете ся да видим колко от вас момичета са надарени или не 4ак толкова надарени и стават за турска 4икия и давате ли на приятелите си да ви го бутнат между циците(ако има такива) хехе

ми давам му, защо пък да не му давам...гръдната ми е 110см и е удоволствие и за двама ни
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

и мойта гръдна е 100 и става супер.. бати що пък да не му дам? Не виждам нищо лошо в тфа
    не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..

Май жените дето ще пишат (и са писали вече) в темата ще имат супер гръдни обиколки Ще има надцакване май

doktora
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mira_
    ми давам му, защо пък да не му давам...гръдната ми е 110см и е удоволствие и за двама ни
    Basi grudnata teb gospod mai ti e daval ne se e stiskal...Bravo

Повече от фен
    Ставаме три

hihiihih 3 sme.. ama nqma li o6te ?
    не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..

Ave devoiki gospod naistana vi e daval ama vii kolko ste krali oshte :}}}

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    ebasi temata mi da ti kaja az ne sum ot nai nadarenite no za smetka nat`fa imam hubavo cici pPpPpPpp
    chak turski chekii ne sum mu davala na moq ama ti i bez tqh e oferta povqrvai mi znaem kak da si pravim udovolstvieto i bez tiq chekii
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

чудно ми е, ако бях казала, че гръдната ми е половин километър вие какво щяхте да кажете-че вашите са по километър-километър и двеста?Айде сега ако ще се надлъгваме....Сивото вещество не е в циците, а в главата, така че девойки не пъчете цици :P
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

чудно ми е, ако бях казала, че гръдната ми е половин километър вие какво щяхте да кажете-че вашите са по километър-километър и двеста?Айде сега ако ще се надлъгваме....Сивото вещество не е в циците, а в главата, така че девойки не пъчете цици :P
    az sym zad e taq makca .... to4no si go kaza xa

Guest
    Mila smeni si avatara 4e kat go vidq se neshto mi stava...

Повече от фен
    Град
    Варна
    abe ne sum mn mn nadarena tam oba4e pak sum davala da mi go butvat mejdu cicite

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sven
    Цитирай Първоначално написано от Anonimno
    Ave devoiki gospod naistana vi e daval ama vii kolko ste krali oshte :}}}
    А дал им господ....на сички дебелани са им големи циците
    hahahah .... изключителен отговор
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Mного добре казано

Guest
    I AZ NE SAM OT NAI-NADARENITE NO PRIQTELQ MI NE SE OPLAKVA DAJE MNOO MI SE KEFI NA GARDITE,NO DO SA NE SME OPITVALI TURSKA 4IKIQ...NQKOI DEN...MOJE!

turntable
    Guest

d

pff umira ot kef!

Re: d

Цитирай Първоначално написано от turntable
    pff umira ot kef!
    не всеки е с RQ50 и не за всеки е важно да си с гръдна обиколка като на госпожа Андерсън....и аз не съм от най-надарените но са си хубави и са съразмерни с тялото ми... никой не е казвал нещо лошо за тях... епа мои са си обичам си ги по темата...мне никой не е проявявал желание.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    moqta grudna e okolo 97 i davam na partniora si...zashto ne sled kato tova mu dostavq takova golqmo udovolstvie

Голям фен
    Град
    Бургас
    не съм правила досега.мисля че трябва да са ми доста големи за турска , а те не са

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да давам на приятеля си
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ц, ц, ц.. Пак почнаха да избиват яко комплекси. Мойте цици..пък мойте... Ужас! Толкова ли е трудно да се харесвате такива, каквито сте?
    А по темата - естествено и той полудява от кеф. Получава се перфектно.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    abe ne sum mn mn nadarena tam oba4e pak sum davala da mi go butvat mejdu cicite
    хахах и аз така

Guest
    ami moqta grudna obikolka e 92 sm i nesmqtam 4e e mn golqma i se haresvam za6toto mi otiva na tqloto a po temata mi da davala sam na priqtelq mi i na nego mu e super got

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си