- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турска чикия
Я кажете ся да видим колко от вас момичета са надарени или не 4ак толкова надарени и стават за турска 4икия и давате ли на приятелите си да ви го бутнат между циците(ако има такива) хехе![]()
ми давам му, защо пък да не му давам...гръдната ми е 110см и е удоволствие и за двама ни
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
и мойта гръдна е 100 и става супер.. бати що пък да не му дам? Не виждам нищо лошо в тфа![]()
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..
Basi grudnata teb gospod mai ti e daval ne se e stiskal...BravoПървоначално написано от mira_
![]()
Ставаме три![]()
hihiihih 3 sme.. ama nqma li o6te ?
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..
Ave devoiki gospod naistana vi e daval ama vii kolko ste krali oshte :}}}
ebasi temata mi da ti kaja az ne sum ot nai nadarenite no za smetka nat`fa imam hubavo cicipPpPpPpp
chak turski chekii ne sum mu davala na moq ama ti i bez tqh e oferta povqrvai mi znaem kak da si pravim udovolstvieto i bez tiq chekii![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
чудно ми е, ако бях казала, че гръдната ми е половин километър вие какво щяхте да кажете-че вашите са по километър-километър и двеста?Айде сега ако ще се надлъгваме....Сивото вещество не е в циците, а в главата, така че девойки не пъчете цици :P
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
az sym zad e taq makca ....Първоначално написано от mira_
to4no si go kaza
xa
Mila smeni si avatara 4e kat go vidq se neshto mi stava...Първоначално написано от mira_
![]()
![]()
abe ne sum mn mn nadarena tam oba4e pak sum davala da mi go butvat mejdu cicite![]()
---
hahahah .... изключителен отговорПървоначално написано от Sven
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
I AZ NE SAM OT NAI-NADARENITE NO PRIQTELQ MI NE SE OPLAKVA DAJE MNOO MI SE KEFI NA GARDITE,NO DO SA NE SME OPITVALI TURSKA 4IKIQ...NQKOI DEN...MOJE!![]()
pff umira ot kef!
не всеки е с RQ50 и не за всеки е важно да си с гръдна обиколка като на госпожа Андерсън....и аз не съм от най-надарените но са си хубави и са съразмерни с тялото ми... никой не е казвал нещо лошо за тях... епа мои са си обичам си гиПървоначално написано от turntable
по темата...мне никой не е проявявал желание.
не съм правила досега.мисля че трябва да са ми доста големи за турска , а те не са![]()
да давам на приятеля си
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ц, ц, ц.. Пак почнаха да избиват яко комплекси. Мойте цици..пък мойте... Ужас!Толкова ли е трудно да се харесвате такива, каквито сте?
А по темата - естествено и той полудява от кеф. Получава се перфектно.
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
хахах и аз такаПървоначално написано от kurabiika
![]()
ami moqta grudna obikolka e 92 sm i nesmqtam 4e e mn golqma i se haresvam za6toto mi otiva na tqloto a po temata mi da davala sam na priqtelq mi i na nego mu e super got