- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е любимата ви книга?
Искам да ви попитам коя е любимата ви детска книга
и коя е любимата ви книга за възрастни?
Напишете кога сте я чели,колко пъти сте я препрочитали,
кои са любимите ви герои,кой е авторът на книгата.
Напишете абсолютно всичко,което се сетите.![]()
Lubimata mi detska kniga e Barbaronite.....lubimiq mi barbaron e tatko barbaron.....knigi za vyzrastni ne 4eta :P![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Liubima detska knijka... neznam kak se kazva, ama ima6e sybrani nqkolko prikazki vytre... "Aladin" "Halifyt 6tyrkel" "6ahyt papagal" i o6te edna-dve... super qki kartinki ima6e, prepro4itala sym q tolkova mnogo pyti 4eee... nqmam predstava daje kolko sa![]()
A za vyzrastni - "11 minuti" na Paulo Koelio... mai 2 pyti sym q 4ela. Super qka knijka, tolkova dobre e vniknal Paulo Koelio v jenskoto syznanie, 4e napravo se 4udq dali e myj... Luda e knijkata, prepory4vam q na vsi4ki![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Любимата ми детска книжка беше "Приключенията на Хъкълбери Фин".А за възрастни-много са,постоянно съм с книга в ръка...сега се сещам за Тери Пратчет,който просто разбива отвсякъде,всички западноевропейски автори ми харесват,за Франц Кафка също се сетих...Никос Казандзакис ....а призведения-Петата планина,Алхимикът, 11 минути е последното което четох,както и "Декамерон" на Бокачо
![]()
lubimata mi detska knijka (be6e) e "Tom Soier i Hukulberi Fin" ,mnogo dobra knijka.. velika prostosu6to me kefi i "Lasi" i "Beliqt zub" ... nai obi4am knigi za jivotni
![]()
sega .. ne 4eta mnogo,mnogo knigi.. nqmam vreme,a i ne6to ne mi se 4etat knigi..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
"Планът Холкрофт" на Робърт Лъдлъмголяма работа е тая книга
![]()
az pone 7 pati sam prepro4ela moqta lubima kniga.Tq e "Ann ot "Zelenite pokrivi" i e super tajna i pouchitelna.Preporachvam vi q na vsichki. mnogo moje da se nauchi ot neq
Детска книжка ли...
ми незнам, може би Скъпоценните камъни на царя-не съм я чела много пъти, но помня, че наистина ме впечатли.
От по-сериозните: Гордост и предразсъдъци на Джейн Остин! Най-страхотната книга, която съм чела ... 6 пъти!!!
Прочетете я, няма да съжалявате.
А, и всичко за Шерлок Холмс!!!
little_black_dress съвпадение за "Скъпоценните камъни на царя", и на мен ми е любима. мисля,че тя постави началото на интереса ми към fantasy.
сериозна книга... Властелинът на пръстените,определено. впечатли ме страшно много и въпреки многото страници съм я чела поне 3-4 пъти. историята,персонажите, всичко е невероятно. взела съм си много поуки от нея (въпреки че е fantasy, в нея има много реални неща), има и цитати,които повтарям много често.
е,има и много други книги,които са ме впечатлявали,и ще има още много, сигурна съм![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Ами любимата ми детска книжка,не я помня как се казва,ама помня че се разказваше за едни зайчетаа сегашните ми любими книги са От кого сме произлезли? на Ернст Мулдашев и Неразгаданите мистерии от Колин и Деймън Уилсън.(падам си по мистичните книги)
![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Ami lubimata mi e Pipi dulgoto 4orap4e obojavam q ne pomnq ve4e na koi be6e a lubimiq mi geroi e Pipi mnoo qsno i e mnoo qka hahaha a ne sum q 4ela moje bi ot pone 3-4 godini![]()
NAGRADI DARVIN malkoto knigi koito sam 4el i e super ako iskate da se smeete kupete is q
От детските - "Малкият принц", въпреки че тя хич не е детска, ама от мен да мине... А от тези за възрастни "Името на розата" от Умберто Еко, "Граф Монте Кристо" от Ал. Дюма и "Тримата мсукетари" пак от Дюма![]()
Първоначално написано от Анонимко
Личи ти, че си чел малко, защото в това единствено изречение няма много смисъл, но както и да е. А книжката може и да е хубава - поне ще е забавна - това е сигурно![]()
Любимата ми детска книжка е "Клара и нейните приятели" световно неизвестна, но ме кефеше. Сигурно имаше повече картинки отколкто текст ама луд на шарено се радва...
а иначе любимата ми книга е "Прокълнатата дъщеря" чела съм я веднъж и много ми хареса.
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Ami knigata koqto sam 4ela stra6no mnogo kogato bqh malka be6e "Hitar Petar",a i su6to "Gabrovski 6egi" .
Neznam dali "Graf Monte Kristo" moje da se smqta za kniga za vuzrastno no mi e mnog lubima.malko knigi 4eta s takav interes a i dvata toma gi pro4etoh zaa minimalno vreme i pak bih.super kniga!!!
Ami dori i da e sme6no na 17 sym, no liubimata mi kniga e "Harry Potter"Haresvam vsi4kite 5 izleznali knigi ot tazi poredica dosega, no nai-mi dopada 4tata kniga
Ina4e kato malyk se kefih na "4ovekyt amfibiq" i "Emil ot Liounebere"
![]()
Първоначално написано от one_touch
Естествено, че е книга за възрастни. То по принцип е доста тъпо да делим книгите на "детски" и "книги за възрастни", защото така много можем да се объркаме, но "Граф Монте Кристо" не можеш да го четеш на 7 годишно дете за лека нощ.![]()
Haidi
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Не знам, много обичам да чета книги, не мога да кажа коя ми е любима, щото във почти всяка кнога намирам нещо хубаво! Като по-малък много харесвах "Тримата мускери", "Алхимикът" и много обичам "Шерлок Холмс"
Golqmata mydrost e golqmo stradanie i koito trupa mydrost, trupa tyga
Liubimite mi knijki sa Hari p0tyr i 5te 4asti :}} Liubimiq mi ger0i e Debelata Dama haha Prepr04itala sam p0ve4et0 knigi p0 3 pyti(predi da pr04eta sledva6tata kniga i predi da gledam filma) :}}
A za vyzrastni Maniq6kiq Nary4nik na Alis K. i Vlastelina na prystenite :}}
Liubimi ger0i - Alis K. i Leg0las :}}
Лелее...Помирисах туршия и дойдох в тая тема, то се оказа шкембе(мхахах) чорба! Както и да е... Детски книжки...не съм особено впечатлен че да си спомня някоя с нещо кой знае какво.А от тъй наречените книги за възрастни - "9,99" на Ерик Багбеде. М/у другото я препорачвам на всияки които се имат за умни и знаят че Андора се намира в Европа.Иначе ще я захвърлите. Тя Е и НЕ Е за всички.![]()
Ebasi smisula.....
Vsi4ki knigi na tema - --> FANTASTIKA!
Ili vsi4ko za VAmpiri .. Vyrkolaci .... Duhove i t.n.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
мх, детска... която и да е на Астрид ЛиндгренСъщо много харесвах и Приключенията на Незнайко
и Маншон, Полуобувка и Мъхеста бада
![]()
за по-големи - Хрониките на Амбър, книжките с вещиците на Тери Пратчет![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.