.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    mi liubimata mi kniga sega e Kruvta na chernoto lale
    a detska knijkia miiiii neznam niamam ideia ne pomnia veche mojei beshe pinokio....

Фен
    Град
    Na zEmQta
    ami vsi4kite 4asti na Harry Poter nai-ve4e 5-ta i sa6to sq sam se zapalila kam Poredicata "Istorii ot sveta na Diska"...
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    Haidi
    И моята любима дeтска книжка е Хайди, то май по скоро е роман. И имаше продължение, казва се Хайди и Клара.
    А иначе почти всички книги на Пауло Куелю са ми любими, но напоследак чета и Дейвид Балдачи
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ми на мен лично любима детска книжка,ако може да се нарече таква е Хари Потър и петте части.Също така и Детските приказки на Братя Грим.
    А иначе сега имам много любими книги,защото посто обожавам да чета,но сега нямам време.Например най-любимите са ми "Граф Монте Кристо" , "Птиците умират сами" , "11 минути" и сега чета "Наследникът от Клакута'' Мисля,че ако я дочета ще ми стане една от най-любимите книги.Супер интересна е.ООО как можах да забравя и 'Под Игото' . Ето това е най-страхотната книга наистина.
    Любим герой ми е Кандов от "Под Игото".Много интересна личност е и стграшно много ми харесва,също така и Граф Монте Кристо.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

kakto kaza method man v how high "polovinata knigi sa gluposti a drugata polovina laji"
    az razbira se ne vqrvam na tova vupreki 4e ne sam 4el knigi mnogo otdavna

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Мерси на всички,които отговориха на темата ми.
    Сега май дойде и моят ред - моите любими детски книжки са две:
    Едната е "Мечо Пух" от Алън Мил,а другата "Малкият принц" от Антоан Дьо Сент Екзюпери,макар,че и двете са книжки за възрастни и деца.
    А любимата ми книга за възрастни е "Клетниците" от Виктор Юго. :P

Цитирай Първоначално написано от little_black_dress
    Мерси на всички,които отговориха на темата ми.
    Сега май дойде и моят ред - моите любими детски книжки са две:
    Едната е "Мечо Пух" от Алън Мил,а другата "Малкият принц" от Антоан Дьо Сент Екзюпери,макар,че и двете са книжки за възрастни и деца.
    А любимата ми книга за възрастни е "Клетниците" от Виктор Юго. :P

На мен "Клетниците" ми беше малко тежка, но наистина е много добра книга.

detski-vsi4kite na astrid lindgren,nai-lubimata "nie sme na ostrova saltkroka",ne znam dali q prevezhdali na bg.za vazrastni-pak "harry potter",ne q smqtam za detska izob6to!o6te mnogo obi4am knigite na gerald durrell,za zhivotnite.toi pritezhava neobiknoveno 4uvstvo za humor.a po-princip 4eta vsi4ko,kakvo ima pod raka.
    стига приказки!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mnogo obi4ah "Tainata gradina","Malkata princesa","Malkia lord Fayntleroi","Malki jeni".... Yf az samo 4etiah kakvo da vi kaja moga da pi6a do ytre! Knigite za vuzrastni koito mi haresvat sa: "Deniat na trifidite","Kakavidite","6ogyn"...i mnooooogo drygi!

Obi4am da 4eta, mnogo daje. Liubimata mi detska knijka e "Bratqta s lyvski syrca" na Astrid Lindgren(100% ne se pi6e taka imeto )4ela sym q 1 pyt samo, no mi ostavi vpe4atleniq za cql jivot.
    Za vyzrasti...dosta hora sa pisali, 4e haresvat Harry Potter...emi spored men ideikata si q biva, be6e mi mnogo interesno kogato 4etoh i 5-te 4asti. Posledno pro4etoh "Bogat, beden" na Irwin Show, nz dali to4no tq mi e Liubima, no naistina si zaslujava da se pro4ete(nai malkoto stra6no mnogo 6te vi se pripie wisli )
    Too much love will kill you
    if you can't make up ypur mind
    Torn between the lover
    and the love you leave behind
    you're headed for disaster,'cos you never read the signs
    Too much love will kill you everytime

I kak mojah da propusnaaaa..."Pytevoditel na galakti4eskiq stopadjiq" estestveno na Douglas Addams. Syvetvam vseki da q pro4ete(osobeno tezi, koito si padat po fantastika:P). Liubim geroi mi e Prostetnik Vogon Jeltz
    Too much love will kill you
    if you can't make up ypur mind
    Torn between the lover
    and the love you leave behind
    you're headed for disaster,'cos you never read the signs
    Too much love will kill you everytime

Любимата ми детска книжка е на Ерих Кестнер - Хвърчащата Класна Стая, а иначе ми е трудно да кажа коя книга ми е любима. Силно впечатление ми направи ' Клиентът' на Джон Гришам, много е интересна.

Guest
    Ot detskite ne pomna haresvah basni na Bratq Grim i narodni prikazki...

Sega lubimata mi kniga e A VAMPIRE'S TALE, 1 pat q chetoh - unikalna e ! SLed tova ..... Ernst Muldashev - V tursene grada na bogovethee : 1+2ra chast NQMAM TARPENIE DOKAT 3+4 chast izleznat!

Aaaa i kefq se na Tokien - The Hobbit

Град
    Бургас
    Яка тема!
    -От детските:"Властелина на пръстените" и "Хобит-Билбо Бегинс или дотам и обратно",на второ място са разни приказчици от 1001 нощ и тем подобни
    -От големите книги,ако мога така да ги нарека:"Малкият принц","На изток от рая",поезията на Ботев и Дебелянов... и разни други
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами Приключенията на Том Сойер и Хъкалбери Фин и Мосад!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Guest
    nqmam

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    ERNS MULDASHEV
    i poredicata mu ot knigi
    OT KYDE SME PROIZLEZLI
    TRAGICHNOTO POSLANIE NA DREVNITE
    ZLATNITE PLOCHI NA HARATI
    V OBQTIQTA NA SHAMBALA

tezi knigi .. seriozno mogat da vi preosmislqt predstavite za sveta :]
    Пий Бира За Да Станеш Човек

O, mnogo hubava temichka bravo
    znachi lubimata mi detska kniga e "Malki jeni" ,chela sum q nqkolko puti
    a kniga za vuzrastni...mi mai nqmam lubima.. Mnogo mi haresa edna kniga na Stieven King , kazva se "Murtva zona"
    Don't worry, be happy

"Островът на съкровищата", "Робинзон Крузо"....

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Mi krasnika , vlastelina a za deca hilqda i 1 no6t
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си