.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Коя е любимата ви книга?

Искам да ви попитам коя е любимата ви детска книга
    и коя е любимата ви книга за възрастни?
    Напишете кога сте я чели,колко пъти сте я препрочитали,
    кои са любимите ви герои,кой е авторът на книгата.
    Напишете абсолютно всичко,което се сетите.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Lubimata mi detska kniga e Barbaronite.....lubimiq mi barbaron e tatko barbaron.....knigi za vyzrastni ne 4eta :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Liubima detska knijka... neznam kak se kazva, ama ima6e sybrani nqkolko prikazki vytre... "Aladin" "Halifyt 6tyrkel" "6ahyt papagal" i o6te edna-dve... super qki kartinki ima6e, prepro4itala sym q tolkova mnogo pyti 4eee... nqmam predstava daje kolko sa

A za vyzrastni - "11 minuti" na Paulo Koelio... mai 2 pyti sym q 4ela. Super qka knijka, tolkova dobre e vniknal Paulo Koelio v jenskoto syznanie, 4e napravo se 4udq dali e myj... Luda e knijkata, prepory4vam q na vsi4ki
    The art of love is not to let your heart get broken !

Повече от фен
    Любимата ми детска книжка беше "Приключенията на Хъкълбери Фин".А за възрастни-много са,постоянно съм с книга в ръка...сега се сещам за Тери Пратчет,който просто разбива отвсякъде ,всички западноевропейски автори ми харесват,за Франц Кафка също се сетих...Никос Казандзакис ....а призведения-Петата планина,Алхимикът, 11 минути е последното което четох,както и "Декамерон" на Бокачо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    lubimata mi detska knijka (be6e) e "Tom Soier i Hukulberi Fin" ,mnogo dobra knijka.. velika prosto su6to me kefi i "Lasi" i "Beliqt zub" ... nai obi4am knigi za jivotni
    sega .. ne 4eta mnogo,mnogo knigi.. nqmam vreme,a i ne6to ne mi se 4etat knigi..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Cyberdyne_101
    Guest
    "Планът Холкрофт" на Робърт Лъдлъм голяма работа е тая книга

Град
    nqkade v pustinqta ot laji
    az pone 7 pati sam prepro4ela moqta lubima kniga.Tq e "Ann ot "Zelenite pokrivi" i e super tajna i pouchitelna.Preporachvam vi q na vsichki. mnogo moje da se nauchi ot neq

real_lollabunny
    Guest
    Детска книжка ли...
    ми незнам, може би Скъпоценните камъни на царя-не съм я чела много пъти, но помня, че наистина ме впечатли.
    От по-сериозните: Гордост и предразсъдъци на Джейн Остин! Най-страхотната книга, която съм чела ... 6 пъти!!!
    Прочетете я, няма да съжалявате.
    А, и всичко за Шерлок Холмс!!!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    little_black_dress съвпадение за "Скъпоценните камъни на царя", и на мен ми е любима. мисля,че тя постави началото на интереса ми към fantasy.
    сериозна книга... Властелинът на пръстените,определено. впечатли ме страшно много и въпреки многото страници съм я чела поне 3-4 пъти. историята,персонажите, всичко е невероятно. взела съм си много поуки от нея (въпреки че е fantasy, в нея има много реални неща), има и цитати,които повтарям много често.
    е,има и много други книги,които са ме впечатлявали,и ще има още много, сигурна съм
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Ами любимата ми детска книжка,не я помня как се казва,ама помня че се разказваше за едни зайчета а сегашните ми любими книги са От кого сме произлезли? на Ернст Мулдашев и Неразгаданите мистерии от Колин и Деймън Уилсън.(падам си по мистичните книги)
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Ami lubimata mi e Pipi dulgoto 4orap4e obojavam q ne pomnq ve4e na koi be6e a lubimiq mi geroi e Pipi mnoo qsno i e mnoo qka hahaha a ne sum q 4ela moje bi ot pone 3-4 godini

Guest

NAGRADI DARVIN

NAGRADI DARVIN malkoto knigi koito sam 4el i e super ako iskate da se smeete kupete is q

От детските - "Малкият принц", въпреки че тя хич не е детска, ама от мен да мине... А от тези за възрастни "Името на розата" от Умберто Еко, "Граф Монте Кристо" от Ал. Дюма и "Тримата мсукетари" пак от Дюма

Re: NAGRADI DARVIN

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NAGRADI DARVIN malkoto knigi koito sam 4el i e super ako iskate da se smeete kupete is q

Личи ти, че си чел малко, защото в това единствено изречение няма много смисъл, но както и да е. А книжката може и да е хубава - поне ще е забавна - това е сигурно

Любимата ми детска книжка е "Клара и нейните приятели" световно неизвестна, но ме кефеше. Сигурно имаше повече картинки отколкто текст ама луд на шарено се радва...
    а иначе любимата ми книга е "Прокълнатата дъщеря" чела съм я веднъж и много ми хареса.
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Повече от фен
    Град
    Burgas
    Ami knigata koqto sam 4ela stra6no mnogo kogato bqh malka be6e "Hitar Petar",a i su6to "Gabrovski 6egi" .
    Neznam dali "Graf Monte Kristo" moje da se smqta za kniga za vuzrastno no mi e mnog lubima.malko knigi 4eta s takav interes a i dvata toma gi pro4etoh zaa minimalno vreme i pak bih.super kniga!!!

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Град
    Plovdiv
    Ami dori i da e sme6no na 17 sym, no liubimata mi kniga e "Harry Potter" Haresvam vsi4kite 5 izleznali knigi ot tazi poredica dosega, no nai-mi dopada 4tata kniga Ina4e kato malyk se kefih na "4ovekyt amfibiq" i "Emil ot Liounebere"

Цитирай Първоначално написано от one_touch
    Ami knigata koqto sam 4ela stra6no mnogo kogato bqh malka be6e "Hitar Petar",a i su6to "Gabrovski 6egi" .
    Neznam dali "Graf Monte Kristo" moje da se smqta za kniga za vuzrastno no mi e mnog lubima.malko knigi 4eta s takav interes a i dvata toma gi pro4etoh zaa minimalno vreme i pak bih.super kniga!!!

Естествено, че е книга за възрастни. То по принцип е доста тъпо да делим книгите на "детски" и "книги за възрастни", защото така много можем да се объркаме, но "Граф Монте Кристо" не можеш да го четеш на 7 годишно дете за лека нощ.

Haidi
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    euh... nqmam!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Не знам, много обичам да чета книги, не мога да кажа коя ми е любима, щото във почти всяка кнога намирам нещо хубаво! Като по-малък много харесвах "Тримата мускери", "Алхимикът" и много обичам "Шерлок Холмс"
    Golqmata mydrost e golqmo stradanie i koito trupa mydrost, trupa tyga

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Liubimite mi knijki sa Hari p0tyr i 5te 4asti :}} Liubimiq mi ger0i e Debelata Dama haha Prepr04itala sam p0ve4et0 knigi p0 3 pyti(predi da pr04eta sledva6tata kniga i predi da gledam filma) :}}
    A za vyzrastni Maniq6kiq Nary4nik na Alis K. i Vlastelina na prystenite :}}
    Liubimi ger0i - Alis K. i Leg0las :}}

Лелее...Помирисах туршия и дойдох в тая тема, то се оказа шкембе(мхахах) чорба! Както и да е... Детски книжки...не съм особено впечатлен че да си спомня някоя с нещо кой знае какво.А от тъй наречените книги за възрастни - "9,99" на Ерик Багбеде. М/у другото я препорачвам на всияки които се имат за умни и знаят че Андора се намира в Европа.Иначе ще я захвърлите. Тя Е и НЕ Е за всички.
    Ebasi smisula.....

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Vsi4ki knigi na tema - --> FANTASTIKA!
    Ili vsi4ko za VAmpiri .. Vyrkolaci .... Duhove i t.n.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    мх, детска... която и да е на Астрид Линдгрен Също много харесвах и Приключенията на Незнайко и Маншон, Полуобувка и Мъхеста бада

за по-големи - Хрониките на Амбър, книжките с вещиците на Тери Пратчет
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си