- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KuPoNcHe Za R.D.-To
hey zdrasti hora... zamislih se, 4e to4no sled 1 sedmica imam r.d. i ne sam planirala ni6to ... i ne znam kak da go praznuvam ..
izkliu4eno e da e v nas .... 6oto 6e e mnoo zle, abe vuob6e go izklu4vam kato variant.. na bar4e, ne znam, mislq, 4e 6te e dosta tupo, zatva ostava da si zanesem v nqkoq diskote4ka ... izkliu4vame su6to amor, karma i double vision, 6toto ne mi se slu6at razni 4algii i kiu4eci cqla ve4er ... a puk na6te nqma da me pusnat za cqla no6t nikade v nqkoq normalna diskoteka .......... pomognete! znam, 4e sa ujasno mnogo iziskvania, ma ne znam kvo da pravq! help-4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Az znae6 li na kfo bih se izkefil ... kupuvate dvulitrovi biri4ki...moje vodka....4a6ki (plastmasovi) abe kakvoto si re6ite i otivate na gradina :P i po4vate da hekate![]()
gradinkata e klasika v smisal az taka go bih naprail...v diskoteka e typo ... na bar e po dobre ama tebe ne te kefi ... vky6ti e nai-qko za mene ama ti kategori4no go othvyrlq6 .... az bih oti6al na bar ama taka izliza malko skypo...za tfa GRADINKA :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
abe vku6ti bi bilo qko, ma prosto ne moga da gi izpuda takoa zlobno na6te ....v bar prosto nqqq kvo da praime .. 6oto vse pak ne mi e tolko merak da se natrqskame a da se razmurdame malko ....
![]()
i az imam sa6tiq problem ama si misleh parvo da sme u nas...nali kolkoto da se zapo4ne s kopon4eto i posle...kadeto vqtara ni zaveee![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
nai- qko se praznyva v kru4ma
: AMG Corporation
::
Първоначално написано от kopchence
eee kav e toq kupon bez da se napiete..........otivate v nekoe kru4me ili v nekoq mehana ikupona e na 6
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
tva za gradinkata e qko no moje6 da go praznuva6 u naj-dobrata si priqtelka ama nz
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
Mi p0m0li nqk0q priqtelka k0qt0 m0je da nakara r0ditelite i da 0tidat nqkyde ili sa na rab0ta da napravi6 kup0na tam! :}