.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: :)

Guest

:)

Na4i sega...predi edin mesec si govorim s edno momi4e ot moq klas i tq pita dali nqkoi mi xaresva ot na6eto daskalo i az i kazax 4e edno mom4e mi e simpati4no....i v4era edna pr-ka kaza 4e edno mom4e v na6iq klas mi iska tel-a i az si go dadox 6toto tova mom4e e mn simpati4no i me kefi ....i dneska razbiram 4e tova parvoto momi4e e oti6lo pri tova mom4e koeto i bqx kazala 4e xaresvam i go pitala dali iska da izliza s men za6toto az sam iskala i tnt i toi 4oveka qvno e mn "ymen"i se saglasil i az daje ne znaex za tova ne6to ....i sega celiq klas znae moje da se kaje 4e az nay4ix posledna...ta problema e 4e tova vtoroto mom4e ot moq klas sega si misli 4e az xaresvam toq drygiq...i nz 4ydq se kakvo da pravq da vzema li i az da mu iskam tel-a ? ili kvo da pravq?

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi otidi pri tova momche koeto harasva6 i si izqsni ne6tata

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    [V1iiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Mnoo obarkana tema samo tva moga da ti kaja..Vse pak napravi kfot smqta6 za "OK".....))[/i]

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    наистина доста объркана история според мен първо си изясни какво искаш да правиш и кого харесваш всъщност и тогава действай смело
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    ami otidi pri tova mom4e koeto haresva6 i mu razqsni kak sedqt ne6tata taka e nai dobre :P
    Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira

Uha.. malko zapletena istoriq.. Mislq che trqbva da pogovorish s momcheto koeto haresvash i da se izqsnqt neshtata.. Uspeh :P
    Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си