.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Promqna[vatreshna]

Promqna[vatreshna]

Promenqli li ste se nqkoga zaradi nqkoi?
    I zaradi sebe si?
    A pone opitvali li ste go?I zashto ne uspqxte?

Повече от фен
    Всяка промяна е хубава,стига да е към по-добро. Ако човек осъзнава кои са лошите му черти,трябва да намери воля и желание да ги "поправи".Всеки сам за себе си няма лоши черти.Но ако се сравни с другите,тогава открива доброто и лошото в себе си. Аз промених някои черти от характера ми заради приятеля си-когато двама души са заедно,особено ако са твърде различни,трябва да намерят начин да се нагодят един към друг,което става именно с промени в характера.Аз например се научих да не избухвам лесно и безпричинно,научих се да не викам (не много де) когато съм ядосана...И на други неща се научих,ама тези са май най-важните ми постижения...

Promenqla sum si haraktera mnogo puti. I tova e normalno, za6toto v tazi vuzrast izgrajda6 harakter i se opitva6 da nameri6 nai dobriq na4in po koito da se durji6. I si mislq 4e vse pove4e se osuvur6enstvam, kato se sravnq s tova kakva sum bila predi 2 godini naprimer. Oba4e ne se promenqm zaradi nqkogo, a zaradi samaat sebe si. Ako re6a 4e ne haresvam nqkoq 4erta v sebe si pravq vsi4ko vuzmojno da q promenq
    Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    Mi az mislq 4e sum se promenila s godinite.no toi vseki se promenq malko ili mnogo kato porasne.po specialna promqna ne znam priqtelite mi ot detstvoto samo moje da kajat.moga da kaja 4e bqh po 6tasliv 4ovek.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Ami mnogo e hubavo 4ovek da vijda lo6oto v sebe si!!!Ili kogato drugite mu kajat ne6to lo6o 4e ima v nego i toi da go promeni,a ne da se obijda!!Az li4no sum se subirala s nai-dobrite mi priqtelki i vsi4ki sme obsujdali edna po edna koq kakvo ne haresva v drugata ,deistva super!!!!Ama 4estno bez skrivane vsi4ko si kazahme!!!A za promqnata 4ovek se promenq bez da iska ,no vajnoto e da se promeni kum polojitelna posoka!!!Ako iska da se promeni moje ,no zavisi ako ima volq 6te se promeni

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Plovdiv
    Ami na vseki se slu4va da se promeni zaradi nqkoi, nai 4esto tova e zaradi na6ite roditeli, no mojem da bydem sigurni 4e togava se promenqme kym po-dobro!!!
    Ina4e mi se e slu4valo da se promenq kym lo6o zaradi edno momi4e, no sled kato razbrah kakva e i v kakvo se opitva da me napravi ... premahnah tezi promeni :P

Mi ne sam se promenqla zaradi nqkogo zna4itelno...Ina4e zaradi cebe si, za po-dobro bade6te i za men samata Vinagi precenqm pravilno ne6tata, dori kato pravq ne6to koeto ne ocenqvam go osaznavam i se staraq da spra...Primerno da sam licemerna...Osaznah go i zabravih Ina4e ob6to vzeto mnoo ne6ta sam promenqla i se staraq da stana 4oveka, koito iskam da sam
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    ne....!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    дръстичко..и по мое желание не!....
    никуга май..не е толко лесно се промениш......а и характера не ми е чак толко зле май....малко съм чувствителна ма няа нищо лошо в тва...не мисля скоро се променям вътрешно..но външно..малко да

..But why?...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami da pr0menqla sam se ! I sq pr0dyljavam da se pr0menqm ,n0 zaradi samata sebe si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си