- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-безвкусен подарък
Кой е най-безвкусния подарък, който сте получавали някога? Няма значение повода.
Мойто първо място заема чифт чорапи![]()
Картина, от онязи по левче, дето са златисти и имат някаква грозна картинка.
Един ключодържател, но не нещо хубаво, ами просто един синджир и халка за ключовете, и имаше място за закачане (може би на кръста?!)
Беше подарък за Нова година от един съученик - нали знаете, в класа си разменяхме подаръци, това беше за едно друго момче, но плановете се обръкаха и трябваше той да подари подаръка си на мен...
Утешавам се с това че беше отдавна![]()
Животът е прекрасен
Ami kogato mi podariha toaletna hartiq za RD ili puk skoro kogato mi podariha(ot celiq klas)nqkv figurka-no be6e cqlata izpo4upena moje bi na okolo 7-8 parcheta![]()
sapun za kapane i vednaj maratonki vtora upotreba...(ot bra4ed mi )-stanali mu malki,a ne mu se hvarali
Гащи тип "селски"...от баба миИ портмоне от същия тип...чак срам ме хвана
![]()
Паста за зъби![]()
същото...Първоначално написано от adult
![]()
![]()
..But why?...
haha A na mene ga6ti tip "mn0g0 selski" 0t prababa mi ! hahahaha Ama razbiram q jenata kf0 da se prai :}}
Emi do predi nqkoi den oshte kato hodeh s Gajeto (ve4e bivshe ) misleshe na 2-ri da mi podari rozi4ka shtoto shtqhme da napravim 1 mesec ... ina4e kakto se izrazqva Satanas_daughter --> Ve4e ne sam GADJOSAN ... ama tva e drugatema ... ta drug podaryk ...ot edna poznata polu4ih --> 4ift Myjki Pra6ki"Kysmetliq"
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
В интерес на истината, точно в момента не се сещам, възможно е и да е имало такъв, но ми изглежда малко неблагодарно да тръгна да се оплаквам как някой ми е подарил химикалка за левче, вместо някоя маркова писалка.Все пак хората имат различни възможности ,вярно е, че понякога не само липсата на финанси, а тази на вкус довежда до това да не си харесваме подаръка, но нека не бъдем твърде претенциозни.
Не се сещам... имам п0дарак Ради0 за Баня! Аз наистина мн0г0 исках ама....![]()
На една 0т м0я клас и п0дарихме памперс за Н0ва г0дина![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Mi podaruk sas sapun4e![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
I azПървоначално написано от TaStY^GiRl
![]()
ha haaaaaa....vinagi kato se setq za tova me napu6va na smqhza RD-to mi nai0dobrite mi priatelki mi podariha ha edno list4e zalepeni 2 davki s kosmi......tc tc,stra6na rabota. ili pyk v na4aloto na u4ebnata godina s edni priateli podarihme na edna sau4enik samobrasna4ka,za6toto e mnooogo kosmata. be6e golqma ebavka
No MaN, No CrY!!!
\m/
Da prejivqna situaciq!Първоначално написано от adult
![]()
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
Първоначално написано от Ashley
podaraka ne e vajen , vajen e jesta![]()
ei,absoliutno sam saglasna s tova. ne e tolkova vajno kakvo sa ti podarili...mai za 1 pyt sam saglasna s tebПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
za6to li i az za pruv put ot 1000 godini sum suglasna s neqПървоначално написано от monka
![]()
ina4e nai absurdniq mi podaruk be6e...ahahahaha,edin kestene,be6e 6ega,posle mi dadoha istinskiq podaruk.ahahaaha,da me bqhte vidqli kak se izhilih
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
На мене пък ми подариха диск с някакъв тъп филм на него![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax ebasi qkutoПървоначално написано от adult
ne i se syrdi na babata te ne razbirat a moje6 da byde6 sigurna 4e e bilo ot syrce :P
Mi moq podaryk .... Mnogo gi mrazq teq statuetki bezmisleni .... kato si zaminavah, klasa trqbva6e da mi kupi naburzo podarak .... kupiha mi edna jaba v edin kamyk (statuetka) .... i az ne q zeh 6toto nqma6 mqsto v bagaja:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
amy lee , monka xaxa mi 6tot sum pekana![]()