.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Mi podaruk sas sapun4e
    hahah tva sas sapun4eto e mnogo hitro..i ma sa mi go pravili

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А ве нз кой е най-безвкусния подарък който съм получавал ама знам кой е най-безвкусния дето съм подарявал - зелна джанга с 2 листенца

Голям фен
    дезодорант и шампоан
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Сега се сетих и друго.За нова година стринката на баща ми ми подари DVD на Пайнер.Някаква компилация

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
    Сега се сетих и друго.За нова година стринката на баща ми ми подари DVD на Пайнер.Някаква компилация
    basiiii gadniqt podaryk,4estno...na men,kao mi podarqt takova ne6to 6te go hvarlq(nai-veroqtno). ti kakvo napravi?
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Emi nai bezvkusniq podaryk...na4i v 6 klas kato si razmenqhme podaryci za Koleda az ne bqh na u4ili6te, 6toto bqh ne6to bolna to4no v toaq sedmica det 6tqhme da si gi podarqvame. Oba4e znaeh na koi 6te podarqvam, 6toto si bqh izteglila tam nqkvo ime. I otidoh az da si podarq podaryka i to tva momi4eto det 6te6e da mi podarqva be6e re6ilo, 4e az nqma da idvam i kato me vidq izti4a do magazina i mi vzela nqkyv lak s nqkvi blestq6ti zvezdi4ki i to4ki I mi go dade ei tyi, daje i v torbi4ka ne be6e

Ами най-безвкусният подарък,който съм получавала е комплект сапун,дезодорант и душ гел.
    Много е банално да ти подарят такива неща.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    nie tazi godina su6to si razmenqhme podaraci (ujas kato,4e li ne sme 8 klas,a 5 klas )
    i na mene mi podari edno momi4e.. podaraka be6e edin GNUSEN dezedorant,koito struva ne pove4e ot 2 lv,miri6e6e ujasno i edna malka oFca(hiper malka,nai mnogo da struva 50st.) ot tozi podarak bqh ujasena ..
    ina4e baba mi mi podarqva nqkakvi tupi ne6ta.. nqkakvi sme6ni rozovi no6tnici,koito sled 1 mesec ve4e sa skusani..ili pantofki..
    ama razbiram q jenata.. stara e .. nqma vkus .. ama pone mi gi
    podarqva s dobri 4ustva
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    ..Май не съм получавала безвкусен подарък..Пък и да съм..Не им обръщам голямо внимание.. Важен е жеста нали?

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си